Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Numai aşa ceva nu este". Reacţia acidă a lui Ceferin la adresa Super Ligii

"Numai aşa ceva nu este". Reacţia acidă a lui Ceferin la adresa Super Ligii
Comentarii

Proiectul Super Ligii, o competiţie privată care a încins spiritele în fotbalul european anul trecut, "este terminat pentru cel puţin 20 de ani", a dat asigurări, miercuri, Aleksander Ceferin.

"Mai întâi, nu-mi place să-l numesc Superligă, pentru că este orice altceva, dar nu o Superligă. Eu cred că acest proiect este terminat definitiv sau cel puţin pentru 20 de ani", a spus preşedintele UEFA, în timp ce Juventus Torino, Real Madrid şi FC Barcelona continuă să spere că vor duce la bun sfârşit acest proiect.

Ceferin nu a dorit însă să comenteze o eventuală reluare a procedurii disciplinare a UEFA împotriva celor trei cluburi - îngheţată anul trecut, după decizia unei instanţe spaniole care a fost invalidată în apel -, în timp ce o procedură în faţa Curţii de justiţie a Uniunii Europene (CJUE) este, de asemenea, în curs.

"Noi trebuie să respectăm tribunalele şi să aşteptăm o decizie finală", a comentat Ceferin, care a beneficiat, totodată, la acest congres de sprijinul vicepreşedintelui Comisiei Europene, Margaritis Schinas, care a pledat pentru un model "deschis" în fotbalul european.

Afla mai multe despre: superligauefa 

viewscnt
Articole similare