Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numai Guardiola poate produce aşa ceva! Detaliul INCREDIBIL din ultimul meci. Ce s-a întâmplat în Everton - City

Numai Guardiola poate produce aşa ceva! Detaliul INCREDIBIL din ultimul meci. Ce s-a întâmplat în Everton - Citygalerie foto

Premier League

Comentarii

E cunoscut faptul că Pep Guardiola pune accent pe posesie şi toate echipele conduse de actualul tehnician al lui Manchester City au excelat din acest punct de vedere.

În ultima etapă din Premier League, Manchester City s-a impus clar pe terenul lui Everton, scor 3-1, la capătul unui meci în care De Bruyne şi Compania le-au ascuns pur şi simplu mingea adversarilor.

Everton, puţin peste Fernandinho!

City a încheiat partida cu o posesie de 82,1%, însă nu acest lucru a atras cel mai mult atenţia amatorilor de statistică.

Everton a avut mingea 17,9% din timp, cu doar câteva procente decât un singur jucător al "cetăţenilor". Brazilianul Fernandinho a avut posesia 14,5% din timpul efectiv de joc, o performanţă cu adevărat incredibilă.



Fostul elev al lui Mircea Lucescu de la Şahtior a fost cumpărat de City în 2013, pentru 40 de milioane de euro, iar în mandatul lui Guardiola a devenit unul din jucătorii cheie ai echipei, fiind folosit în 41 de partide din acest sezon, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: evertonmanchester cityfernandinhoguardiola 

viewscnt
Articole similare