You are here:

Numai la asta nu se aştepta Becali! Există deja un club care se cheamă FCSB şi care a fost înfiinţat în 1980. Ce emblemă folosesc

Numai la asta nu se aştepta Becali! Există deja un club care se cheamă FCSB şi care a fost înfiinţat în 1980. Ce emblemă folosescgalerie foto

FCSB

Comentarii

Denumirea FCSB nu este unică în lumea fotbalului mondial. Un club din ligile inferioare ale Franţei foloseşte această denumire, ca prescurtare de la Football Club Sussargues Berange. Echipa a fost înfiinţată în 1980.

Gigi Becali a dus lupte grele în instanţă pentru denumirea Steaua şi pentru marcă, dar le-a pierdut pe toate. Drept urmare, nu mai are voie să folosească denumirea Steaua, marca şi simbolurile care ar putea face trimitere la echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

  • FINALA EUROPA LEAGUE >> MARSEILLE - AT. MADRID, miercuri, 21:45, TELEKOM SPORT 1


Omul de afaceri din Pipera a ales astfel să folosească marca FCSB, care fusese înregistrat încă de pe vreme când Bobby Durbac se ocupa de departamentul de marketing al echipei. Adică de prin 2008. Însă denumirea FCSB este îngregistrată şi în Franţa. Este o prescurtate de la Football Club Sussargues Berange, un club care joacă într-o localitate de lângă Montpellier. În cazul în care Becali dă peste vreun ”Florin Talpan” de Franţa, ar putea fi obligat să-şi schimbe din nou denumirea.

Varianta franceză a FCSB-ului a fost înfiinţată în 1980, joacă în ligile inferioare din zona Occitanie şi presa din ”Hexagon” scrie că ”este unul dintre puţinele cluburi care are echipe de fete la toate categoriile de vârstă”.

 

DICĂ REFACE CUPLUL LETAL >> CRAIOVA - FCSB, azi, 20:45, TELEKOM SPORT 1

Afla mai multe despre: fcsbliga 1gigi becalifootball club sussargues berange 

viewscnt
Articole similare