Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nume grele în echipa administrativă anunţată de Joan Laporta! Un fost antrenor al Craiovei şi un fost jucător de pe Camp Nou vor veni în conducerea clubului dacă Laporta va câştiga alegerile

Nume grele în echipa administrativă anunţată de Joan Laporta! Un fost antrenor al Craiovei şi un fost jucător de pe Camp Nou vor veni în conducerea clubului dacă Laporta va câştiga alegerile

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, candidat la preşedinţia FC Barcelona la alegerile de pe 7 martie, şi-a anunţat proiectul sportiv în cadrul unei conferinţe de presă şi a dezvăluit numele oamenilor care îi vor fi alături în cazul în care va câştiga un nou mandat la preşedinţia clubului de pe Camp Nou.

Laporta, principalul favorit la câştigarea alegerilor în opinia multora, a anunţat numele care-i vor fi alături în echipa administrativă de la FC Barcelona, dacă va câştiga un nou mandat. Printre ei se numără şi Jose Ramon Alexanko, fostul antrenor al Craiovei.

Mateu Alemany, Sergi Barjuan, Rafael Yuste, Albert Benaiges, Jose Ramon Alexanko şi Victor Valdes, fostul portar de pe Camp Nou, vor fi sigur în echipa administrativă a lui Joan Laporta dacă avocatul catalan va câştiga un nou mandat la preşedinţia Barcelonei. În plus, conform presei spaniole, Jordi Cruyff va fi şi el în echipa lui Laporta, asta deşi fusese anunţat în echipa lui Victor Font, un alt candidat la preşedinţia clubului blaugrana.

În plus, Albert Benaiges este şi el un nume care, în primă instanţă, era anunţat ca făcând parte din echipa lui Victor Font, însă se pare că acesta a schimbat taberele.



De asemenea, foşti jucători precum Samuel Eto'o, Deco sau Rafael Marquez au susţinut candidatura lui Joan Laporta.

Joan Laporta a mai fost preşedintele Barcelonei între 2003 şi 2010.

Afla mai multe despre: joan laportaechipaadministrativabarcelonaalemanyalexankobenaigesalegeri 

viewscnt
Articole similare