Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numele înaintat de Gică Popescu pentru banca României: ”Cu siguranţă merită să antreneze echipa naţională” | EXCLUSIV

Numele înaintat de Gică Popescu pentru banca României: ”Cu siguranţă merită să antreneze echipa naţională” | EXCLUSIV
Comentarii

Odată cu expirarea contractului lui Mirel Rădoi, Gică Popescu a dezvăluit candidatul pe care îl consideră potrivit pentru echipa naţională.

Mirel Rădoi a plecat de pe banca echipei naţionale după doi ani petrecuţi la cârma selecţionatei noastre. Deşi rezultatele nu au fost mereu cele dorite, fostul selecţioner a reuşit să îşi imprime stilul de joc asupra României, iar înlocuitorul său va avea deja o bază solidă de la care să pornească.

Până la venirea lui Rădoi la naţională, echipa nu mai juca nimic şi rata la distanţă calificările la turneele finale. Fostul căpitan de la FCSB a schimbat acest lucru, însă a lăsat un gust amar după plecarea sa.

Ratarea calificării la barajul pentru Campionatul Mondial poate fi atribuită atât jucătorilor, cât şi antrenorului, iar următorul selecţioner va avea misiunea de a îmbunătăţi parcursul lui Rădoi.

FRF ar fi avut pe listă nu mai puţin de 12 variante pentru banca echipei naţionale, deşi s-a zvonit că multe dintre ele figurau acolo pentru aparenţe.

Dacă Hagi şi Lucescu jr. au clarificat deja că nu vor prelua conducerea României, un alt favorit s-a conturat în ultimele zile.

Numele înaintat de Gică Popescu pentru banca echipei naţionale

Adi Mutu şi Edi Iordănescu ar fi variantele de rezervă ale federaţiei, în timp ce Dan Petrescu ar fi antrenorul dorit de şefii de la FRF.

”Bursucul” a confirmat discuţiile cu forul condus de Burleanu, dar a refuzat să dea un răspuns final până la încheierea meciurilor din acest an.

Gică Popescu îl îndeamnă însă pe Petrescu să facă pasul către echipa naţională, întrucât îl consideră un antrenor de top, care poate face treabă atât pe banca României, cât şi pe băncile altor echipe importante.

Am văzut că Dan evită să vorbească despre acest subiect. Dacă el evită, mie mi-e cu atât mai greu să vorbesc despre acest lucru.

Dan cu siguranţă este un antrenor care merită să antreneze echipa naţională şi merita să antreneze şi alte echipe importante.

(n.r. îl vedeţi acolo?) Îl văd la echipe importante pe Dan şi merită să antreneze şi la echipa naţională”, a declarat Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare