You are here:

„O calificare istorică!” Presa din Cipru exultă după ce Pafos a eliminat-o pe CFR Cluj din Conference League

„O calificare istorică!” Presa din Cipru exultă după ce Pafos a eliminat-o pe CFR Cluj din Conference League

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost eliminată clar din Conference League de Pafos, scor 0-3.

Ce a scris presa din Cipru după succesul celor de la Pafos în faţa CFR-ului

Presa din Cipru i-a scos în evidenţă pe cei de la Pafos, precizând că pentru formaţia locală este o „calificare istorică”.

„O calificare istorică pentru Pafos în grupele Conference League. Echipa noastră a fost învinsă de CFR Cluj, scor 1-0, în meciul tur, dar a reuşit să întoarcă scorul în retur şi să se califice.

Jaja a deschis scorul în minutul 28, iar Goldar a făcut 2-0 câteva minute mai târziu. În primele minute din repriza secundă, Tankovic a reuşit să ducă scorul la 3-0 din penalty”, au scris cei de la kerkida.net.

În urma rezultatului din Cipru, CFR Cluj a fost eliminată din cupele europene. Pafos s-a calificat în grupele Conference League.

Prima reacţie dură după eliminarea lui CFR Cluj din Conference League

"Mă aşteptam la o reacţie după goluri. Atunci când apar greşelile grave care duc la goluri primite, reacţia nu prea vine, nu ai gloanţe, nu ştii să ataci. Atacaurile sunt lungă şi pe a doua şi e vorba despre acest motto al echipei, pe care l-aş pune la intrarea pe gazon: Nu contează cum joci câtă vreme câştigi. E motto-ul de când e Dan Petrescu la echipă. Cauza de fond asta este, pentru că CFR şi suporterii, conducătorii se lasă îmbătaţi de aceste succese care vin după un fotbal amputat, fără mână şi picior. 

Joci să aduci mingea cât mai apropape de careu şi de acolo ce-o fi. E un 3-0 ca o palmă pe obrazul acestei echipei, pentru fotbalul românesc, că te bate locul al cincilea din Cipru. Pafos e de 10 ani înfiinţată, nu au jucat acasă, ci la Limassol", a declarat Emil Grădinescu, după Pafos - CFR Cluj, 3-0.

Afla mai multe despre: cfr clujpafoscipru 

viewscnt
Articole similare