adplus-dvertising
You are here:

O campioană olimpică de la Tokyo, "insultată, lovită şi dată cu capul de podea de mai multe ori" de antrenor. Imagine cu puternic impact emoţional

O campioană olimpică de la Tokyo, "insultată, lovită şi dată cu capul de podea de mai multe ori" de antrenor. Imagine cu puternic impact emoţionalgalerie foto

Diverse

Comentarii

Antrenorul şi fostul membru al echipei franceze de judo, Alain Schmitt, a fost arestat în noaptea de sâmbătă spre duminică la Seine-Saint-Denis pentru violenţă domestică asupra medaliatei cu aur olimpic pe echipe, de la Tokyo, Margaux Pinot, susţin surse din poliţie şi procuratura din Bobigny.

Sportivul în vârstă de 38 de ani a fost arestat de poliţie în jurul orei 2:30 duminică, în Blanc-Mesnil, în urma unui apel de urgenţă de la un vecin, unde Margaux Pinot şi-a găsit refugiu.

Tânăra de 27 de ani a primit numeroase lovituri în faţă de la partenerul de viaţă şi antrenorul ei, aflat în stare de ebrietate, potrivit surselor din poliţie. 

Transportată la spitalul Avicenne din Bobigny pentru tratament, i s-au prescris mai mult de opt zile de internare. 

Medaliat cu bronz la Mondialele 2013 (81 kg), Alain Schmitt a devenit antrenor la finalul carierei sale de judoka. În cadrul clubului Etoile Sportive du Blanc-Mesnil, le-a însoţit în special pe campioanele Margaux Pinot şi Madeleine Malonga.

Cele două sportive au câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 2021, cu echipa Franţei.

Pentru moment, Schmitt a fost eliberat în 24 de ore.

Campioana din Franţa, Margaux Pinot, a oferit o primă reacţie după coşmarul trăit: "În seara de sâmbătă spre duminică, am fost victima unui atac în propria casă din partea partenerului şi antrenorului meu. Am fost insultată, lovită şi dată cu capul de podea de mai multe ori. Şi în final strangulată", a anunţat judoka pe Twitter. 

Galerie foto cu Margaux Pinot şi Alain Schmitt

 

viewscnt
Articole similare