You are here:

”O ciudăţenie”. Primele reacţii după ce Horaţiu Moldovan a cerut să nu mai facă parte din lotul României

”O ciudăţenie”. Primele reacţii după ce Horaţiu Moldovan a cerut să nu mai facă parte din lotul României
Comentarii

Horaţiu Moldovan a decis să nu dea curs convocării venite de la naţională.

Reacţii după ce Horaţiu Moldovan a cerut să nu mai facă parte din lotul României

Federaţia Română de Fotbal a anunţat o modificare în lotul echipei naţionale pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania, din Liga Naţiunilor.

Mai exact, Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea trimisă de selecţionerul Mircea Lucescu pentru primele două meciuri din Liga Naţiunilor. 

După anunţul bombă de aseară, Silviu Tudor Samuilă şi Cosmin Băleanu au comentat, în direct, la Prima Sport, vestea momentului. 

Silviu Tudor Samuilă: ”Popescu va juca la naţionala, pentru că, asta e o ciudăţenie, Horaţiu Moldovan a anunţat că îşi doreşte să rămână la club. 

Cosmin Băleanu: ”Nu ştiu, dar daca se întrerupe (n.r. campionatul din Serie B), că dacă nu se întrerupe e normal. Oricum vine la naţionala şi nu apără. De abia s-a transferat la Sassuolo...”

  • De menţionat că Serie B se întrerupe la fel ca Serie A.  

Comunicatul FRF după refuzul lui Horaţiu Moldovan:

"Recent transferat de la Atletico Madrid la Sassuolo, Horaţiu Moldovan a anunţat staff-ul tehnic că îşi doreşte să rămână la echipa de club pentru a îşi câştiga postul de titular. Selecţionerul Mircea Lucescu a înţeles situaţia portarului român şi a decis să îl cheme pentru cele două meciuri din luna septembrie pe Laurenţiu Popescu de la Universitatea Craiova" , se arată în comunicatul FRF-ului.

Pentru Laurenţiu Popescu, portarul titular al Universităţii în acest sezon şi în precedentul, este prima convocare la echipa naţională de seniori.

Afla mai multe despre: horaţiu moldovannaţionala româneilucescu 

viewscnt
Articole similare