Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O cunoscută autoare din România, în biblioteca lui Vladimir Putin. GALERIE FOTO | Luxul şocant pe care l-au descoperit anchetatorii pe iahtul liderului de la Kremlin

O cunoscută autoare din România, în biblioteca lui Vladimir Putin. GALERIE FOTO | Luxul şocant pe care l-au descoperit anchetatorii pe iahtul liderului de la Kremlingalerie foto

Special

Comentarii

Au apărut primele imagini din interiorul super iahtului lui Vladimir Putin, care în prezent este sub ancheta autorităţilor italiene. Luxul de la bordul navei Scheherazade este extrem de greu de imaginat.

Oligarhii ruşi, dar şi Vladimir Putin au fost ţinta sancţiunilor internaţionale după ce Rusia a declanşat războiul din Ucraina.

Miliardarii apropiaţi de Vladimir Putin s-au ales astfel cu averile îngheţate şi autorităţile din Europa au confiscat câteva dintre cele mai luxoase iahturi din lume.

Printre miliardarii sancţionaţi până acum de Uniunea Europeană şi Marea Britanie se numără şi Roman Abramovic (patron Chelsea), Alisher Usmanov (fost acţionar la Arsenal) sau Igor Sechin (unul dintre oamenii foarte apropiaţi de Vladimir Putin). Însă pe această listă ar urma să intre şi Vladimir Putin.

Lux greu de imaginat la bordul iahtului lui Vladimir Putin

Imediat după ce autorităţile europene au decis să aplice sancţiuni lui Vladimir Putin şi oamenilor din cercul său de apropiaţi, averile pe care aceştia le deţin în Europa au început să fie vânate.

Un iaht extrem de luxos ancorat în şantierul naval Marina di Carrara, Italia, a atras şi el suspiciuni. Nava se afla acolo pentru reparaţii, dar a fost blocată de autorităţile italienie după ce au apărut zvonuri că i-ar aparţine chiar lui Vladimir Putin.

Zilele trecute, echipa lui Alexei Navalnîi - unul dintre cei mai mari opozanţi ai lui Vladimir Putin - a explicat într-un clip modul în care Vladimir Putin controlează această navă, fără să apară în acte.

Ambarcaţiunea Scheherazade este înregistrată în Insulele Marshall, se află sub pavilionul Insulelor Cayman, dar este administrată de o companie controlată de serviciile secrete din Rusia.

În urmă cu două zile, anchetatorii au urcat la bordul iahtului lui Vladimir Putin şi au rămas muţi de uimire. Potrivit The Sun, nava este de un ”lux îngrozitor” şi inclusiv obiectele sanitare sunt placare cu aur.

Construcţia navei ar fi costat 500 de milioane de lire sterline, însă The Sun scrie că sunt zvonuri că adevăratul preţ ar fi fost de 750 de milioane de lire sterline, adică nu mai puţin de 900 de milioane de euro. Unele finisaje şi dotări sunt unice în lume.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Câteva dintre dotările iahtului lui Vladimir Putin:

  • -obiectele sanitare aurite.
  • -piscină care se poate transforma în ring de dans.
  • -cel mai mare TV instalat vreodată pe un iaht. Are 4,5 metri lăţime şi ar fi costat un milion de euro.
  • -piscină pentru înot şi jacuzzi
  • -un acvariu de 5 metri
  • -interioarele placate cu marmură şi obiectele sanitare aurite.
  • -un sistem de securitate dotat cu 4 radare, capabil să doboare drone.
  • -două helioporturi pe care pot ateriza inclusiv elicoptere militare şi un hangar suficient de mare încât să încapă un elicopter, 6 motociclete şi 8 skijeturi.
  • -fiecare şurub este placat cu aur.
  • -sală de judo şi de gimnastică.
  • -sală de teatru şi cinema.

Unul dintre muncitorii care au ajutat la construirea iahtului a vorbit sub protecţia anonimatului despre luxul aflat la bordul iahtului lui Vladimir Putin:

”Fiecare suprafaţă este din marmură sau aur. Există nenumărate piscine, un spa, o saună, un teatru, săli de bal, o sală de sport, două heliporturi, este ca un mini oraş. Există chiar şi un spital care are sens când auzi zvonuri că Putin este bolnav în stadiu terminal”, a declarat o sursă pentru The Sun.

O autoare din România, în biblioteca lui Vladimir Putin

Printre altele, pe iaht au fost găsite şi obiecte care duc uşor cu gândul la Vladimir Putin. Anchetatorii au descoperit centuri negre de judo, înrămate, însă şi sala de judo lasă loc de interpretări.

Mare pasionat de judo, Vladimir Putin este singurul rus care are centură neagră 8 dan în acest sport.

În biblioteca lui Vladimir Putin a fost descoperită şi o cunoscută autoare din România: ”Cărţile arată obsesia lui Putin pentru bogăţie şi includ ”Atlasul frumuseţii” - de Mihaela Noroc, ”Istoria modei” - de la Institutul de costume din Kyoto şi ”Photo Icons” - de Hans-Michael Koetzle.

Pentru cei care nu ştiu, Mihaela Noroc este un fotograf care a călătorit în toată lumea cu scopul de a fotografia femeile din toate ţările şi din toate culturile. Aceste fotografii au fost adunate în ”Atlasul frumuseţii”, care a devenit cel mai mediatizat proiect fotografic din toate timpurile.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: vladimir putin 

viewscnt
Articole similare