adplus-dvertising
You are here:

O fostă componentă a naţionalei Spaniei de hochei, revoltată după ce şi-a făcut analizele. Rezultatul: "Comportament homosexual". A făcut cazul public

O fostă componentă a naţionalei Spaniei de hochei, revoltată după ce şi-a făcut analizele. Rezultatul: "Comportament homosexual". A făcut cazul publicgalerie foto

Diverse

Comentarii

„Risc ridicat de comportament homosexual”, a fost rezultatul pe care l-a primit Teresa Bernadas, fostul portar al naţionalei de inline hochei a Spaniei, în urma unor analize. Revoltată, sportiva a făcut public cazul.

Un nou caz de homofobie a apărut în sport, de această dată în Spania. Teresa Bernadas, fostă componentă a lotului spaniol de hochei pe role, a publicat un raport medical, despre care a spus că va stârni controverse.  

Rapid - CFR Cluj LIVE LIGA 1. Meciul zilei comentat pe canalul nostru de YouTube

Fosta triplă campioană mondială şi dublă campioană europeană a făcut public raportul primit de la medicul pe care l-a vizitat: „Risc ridicat de comportament homosexual”. 

Revoltată, fosta jucătoare a comentat situaţia, după ce s-a simţit umilită: „Orientarea sexuală a oricărei persoane nu ar trebui să fie un diagnostic”.

Galerie foto cu Teresa Bernadas

În ultimele zile, o altă tânără din Spania a fost în centrul unui caz similar. Într-un spital din Murcia, în timpul unei consultaţii ginecologice, diagnosticul a fost: "boală actuală: homosexualitate".

CP Voltregà, club de hochei pe role, a emis un comunicat în care îşi exprimă public sprijinul faţă de fosta jucătoare, Teresa Bernadas, şi anunţă „respingerea şi condamnarea oricărui tip de homofobie sau intoleranţă”.

Portarul a anunţat, în aprilie 2020, că se retrage din competiţie, cel puţin pentru un sezon, pentru că are nevoie de o pauză. Bernadas a câştigat Cupa Europei în 2019.

Galerie foto cu Teresa Bernadas

viewscnt
Articole similare