adplus-dvertising
You are here:

O fostă luptătoare din wrestling a murit în condiţii misterioase. Cu o zi înainte a transmis un mesaj tulburător pe Instagram

O fostă luptătoare din wrestling a murit în condiţii misterioase. Cu o zi înainte a transmis un mesaj tulburător pe Instagramgalerie foto

Diverse

Comentarii

Celebra luptătoare din wrestling, Shannon Claire Spruill, cunoscută în lumea wrestlingului drept „Daffney Unger”, a murit la 46 de ani.

Deces misterios după cariera din wrestling

Pe Instagram, ea a făcut o aluzie la sinucidere, în ultima perioadă. Conform publicaţiei Marca, sportiva a cerut insistent iertare şi a ţinut o armă în timp ce se plângea de singurătatea sa.

Daffney Unger a murit acasă, în circumstanţe misterioase. Semnalele primite pe reţelele de socializare i-au alertat pe urmăritorii săi, printre care şi pe luptătorul Mick Foley, care a reacţionat pe Twitter, cerând ajutor. „Este într-o stare rea şi ameninţă să se rănească”, a spus el, după ce a încercat, în zadar, să o contacteze, conştient că o tragedie ar putea urma. 

"Înţelegi că sunt singură? Nu înţelegi? Nu vreau să fac nimic care să-mi poată deteriora creierul, vreau să fie studiat, pentru ca generaţiile viitoare să ştie. Nu fi prost ca mine", a spus ea, într-un mesaj tulburător pe reţelele de socializare, cu o zi înainte de a fi găsită fără suflare. 

Galerie foto cu Daffney Unger

Fosta sportivă din wrestling ar fi fost găsită împuşcată în piept, conform unui raport al poliţiei care se ocupă de caz, publicat de TMZ. 

În ultimii ani, Unger a vorbit despre conştientizarea sănătăţii mintale şi i-a îndemnat pe ceilalţi să primească ajutor, dacă au nevoie. 

Cunoscută pentru stilul său gotic din ring şi porecla, „Scream Queen”, Unger a concurat în Campionatul Mondial de lupte şi în wrestling la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000.

Galerie foto cu Daffney Unger

viewscnt
Articole similare