Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O fostă mare legendă a Rapidului l-a pus la punct pe Bergodi: ”A mâncat banii românilor!” | EXCLUSIV

O fostă mare legendă a Rapidului l-a pus la punct pe Bergodi: ”A mâncat banii românilor!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rică Răducanu (77 de ani), unul dintre cele mai cunoscute nume din istoria clubului Rapid, l-a atacat pe Cristiano Bergodi.

Rică Răducanu l-a atacat pe Bergodi

Meciul de pe Giuleşti a început cu o lovitură de teatru: Daniel Bîrligea a reuşit o dublă în primele opt minute ale întâlnirii şi CFR conducea deja cu 2-0. Atacantul clujenilor a deschis scorul în minutul 4, cu capul, dintr-un corner al lui Deac, iar în minutul 8 a înscris superb, după o ieşire greşită a lui Aioani. Bîrligea a reuşit hat-trick-ul în minutul 37, iar Cristian Manea a stabilit scorul pauzei la 4-0 pentru oaspeţi după o pasă a lui Otele, în minutul 45+1.

În partea secundă clujenii nu au mai forţat, iar gazdele au avut o bară în minutul 67, prin Albu. Albion Rrahmani a redus din diferenţă în minutul 81, ajungând la 15 goluri stagionale, şi CFR s-a impus cu 4-1, în primul meci după plecarea lui Adrian Mutu.

În clasament conduce FCSB (38 de puncte), urmată de CFR Cluj (31 de puncte), Universitatea Craiova (31 puncte) şi Rapid, cu 28 de puncte.

Rică Răducanu a urmărit partida şi nu s-a ferit să folosească cuvinte grele împotriva lui Cristiano Bergodi. 

”Nu ştiu nimic. Nu e vorba de 4-1, e vorba că pierdem primele locuri. Eu am zis de la început că a mâncat banii românilor. Dacă era antrenor stătea în Italia. Pe unde s-a dus a mâncat banii.. Eu aşa am zis de la început, s-a supărat pe mine... Echipa nu e pregătită, nu au un stil de joc. Au probleme în apărare. 

(n.r antrenor) Şi Mutu... Nu ştiu, nu îmi dau seama. N-ai cu ce dacă vrei să spun aşa precis...”, a declarat Rică Răducanu pentru Orange Sport.

Echipele care au evoluat:

  • RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, I. Cristea, Bădescu (Borza 46) – Al. Albu, Djokovic (Oaidă 46), Papeau (Petrila 46) – Funsho Bamgboye (E. Krasniqi 63), A. Rrahmani, Burmaz (Hasani 70). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • CFR CLUJ: R. Sava – C. Manea (Aussi 79), Boben, M. Ilie, Abeid (Camora 86) - Muhar, K. Keita, Avounou (El Kadouri 73) - Deac, Bîrligea (P. Michael 73), Otele (Serebe 86). ANTRENOR: Ovidiu Hoban

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu.

Afla mai multe despre: rică răducanucristiano bergodirapid 

viewscnt
Articole similare