You are here:

”O generaţie răsfăţată”. Herea l-a pus la zid pe Louis Munteanu: ”Dacă îi făceam asta lui Olăroiu nu mai intram în vestiar!”

”O generaţie răsfăţată”. Herea l-a pus la zid pe Louis Munteanu: ”Dacă îi făceam asta lui Olăroiu nu mai intram în vestiar!”

CFR Cluj

Comentarii

Louis Munteanu n-a fost titular în meciul încheiat la egalitate, scor 0-0, între CFR Cluj şi Petrolul.

Herea, dur la adresa lui Louis Munteanu după gestul din Gruia

Atacantul ardelenilor a fost introdus la pauză, însă, spre surprinderea tuturor, a fost scos din teren în ultimul minut al partidei de la Ploieşti. Nemulţumit de decizia luată de Dan Petrescu, Louis Munteanu a refuzat să dea mâna cu antrenorul şi cu cei de pe banca CFR-ului.

Ulterior, Dan Petrescu a mers la atacantul său pentru a încerca să-i explice de ce a fost schimbat, însă fotbalistul a continuat să gesticuleze nemulţumit în faţa antrenorului.

Ovidiu Herea l-a pus la zid pe Louis Munteanu după gestul făcut la adresa lui Dan Petrescu. 

”E o generaţie răsfăţată, nu ai voie să ai reacţia asta, trebuie să ai un respect faţă de Petrescu, nu înţeleg reacţia pe care a avut-o. Eu când eram de vârsta lui, nu îmi aduc aminte să am o astfel de reacţie faţă de Olăroiu, nu mai intram în vestiar!”, a răbufnit Herea, în direct, la Prima Sport. 

Petrescu, despre gestul lui Louis Munteanu

„Louis nu o să joace meciul următor, a luat al 4-lea galben. Da, s-a supărat, e normal să te superi, e încă tânăr, l-am văzut puţin că şchioapătă şi am crezut că e accidentat.

Nimic altceva, eu îl înţeleg că e supărat, dar data viitoare ar trebui să fie mai atent. N-am avut nicio problemă, n-am ce să zic mai mult. O să vorbesc cu el mai multe când ne potolim. El e un băiat excelent, s-a antrenat, a jucat, el voia să joace de la început”, a declarat Petrescu.

Afla mai multe despre: louis munteanudan petrescucfrherea 

viewscnt
Articole similare