Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O glorie a lui Dinamo dă verdictul în cazul transferului lui Sorescu la FCSB: ”S-a ajuns în situaţia în care clubul e nevoit să vândă chiar şi rivalilor”

O glorie a lui Dinamo dă verdictul în cazul transferului lui Sorescu la FCSB: ”S-a ajuns în situaţia în care clubul e nevoit să vândă chiar şi rivalilor”

Dinamo București

Comentarii

Claudiu Niculescu, jucător ce a reprezentat-o pe Dinamo pentru opt ani în cariera de fotbalist, a discutat despre posibilul transfer al lui Sorescu la rivala FCSB.

Dinamo vrea să îl vândă pe Deian Sorescu pentru a mai aduce bani în club, însă singura formaţie care se apropie de suma cerută de ”câini” este chiar rivala FCSB. Înainte o mutare ce cauza ura ambelor baze de fani, transferul din Ştefan cel Mare la formaţia lui Becali nu mai înseamnă ce însemna, mai ales în situaţia actuală.

Cu problemele financiare de la club, Dinamo este dispusă să îşi vândă căpitanul şi cel mai valoros jucător la orice formaţie. Mai mult, dacă ”roş-albaştrii” fac cea mai bună ofertă, Sorescu ar rămâne cu siguranţa la Bucureşti, pentru a juca la marea rivală.

O glorie a lui Dinamo dă verdictul în cazul transferului lui Sorescu la FCSB

Claudiu Niculescu, jucător ce a reprezentat-o pe Dinamo pentru opt ani, în trei perioade diferite, a discutat despre vânzarea căpitanului la FCSB. Deşi înainte era o limită de netrecut, fostului atacant i s-ar părea o mutare firească acum, din pricina problemelor financiare.

”Din păcate Dinamo a ajuns în situaţia în care este nevoită să vândă chiar şi rivalilor. Până la urmă, importantă este situaţia financiară a clubului şi să iasă din acest impas. Dacă vor reuşi să facă transferul, cred că alături de aceşti copii cu calităţi bune... Dar lângă ei trebuie jucători cu experienţă”, a declarat Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştideian sorescusorescu fcsbtransfer sorescuclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare