Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O înfrângere care nu-mi convine!” Ce l-a nemulţumit pe Emil Săndoi după partida din Gruia: ”Cred că puteam produce surpriza”

”O înfrângere care nu-mi convine!” Ce l-a nemulţumit pe Emil Săndoi după partida din Gruia: ”Cred că puteam produce surpriza”
Comentarii

Campioana României, CFR Cluj s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa formaţiei Chindia Târgovişte. Singurul gol al meciului a fost marcat de Denis Alibec.

CFR Cluj, maxim de puncte după primele trei runde

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1. Golul a fost marcat de Alibec, în minutul 52. Formaţia lui Marius Şumudică are maxim de puncte după primele trei etape şi aşteaptă duelul cu Young Boys Berna.

”Au fost două reprize total diferite. În prima, am avut un plus, dar nu am fost inspiraţi la finalizare, iar în cea de-a doua, ce a intrat de pe bancă la CFR, jucătorii lor au făcut diferenţa. La faza golului am semne de întrebare, pentru că eu cred că iniţial a fost un fault aproape de mijlocul terenului, un fault la Popadiuc. Cred că ar fi trebuit fluierat fault pentru noi şi poate nu se mai ajungea la acea fază.  Am încercat, nu ştiu ce s-a întâmplat, să facem nişte combinaţii între un fundaş lateral şi un atacant în careul nostru. Nu am făcut niciodată chestia asta la antrenament şi nici nu o să o facem niciodată. Jucătorii de la CFR atât au aşteptat, o nesincronizare, o greşeală şi s-a făcut diferenţa.

Este o înfrângere care nu-mi convine. Suntem totuşi la început, dar mă îngrijorează evoluţia unor jucători care nu sunt la nivelul de anul trecut. Dacă stai să te gândeşti, CFR era favorită. Toţi oamenii de fotbal se aşteptau ca CFR să câştige astăzi, dar eu cred că puteam produce surpriza.

Şi-a spus cuvântul şi plusul de experienţă pe care îl au jucătorii de la CFR. Am făcut totuşi greşeli la care nu ne aşteptam. Am avut un program infernal, dar îmi doream mai mult şi speram mai mult. Campionatul e lung, asta nu înseamnă că vom capota acum. Va trebui să abordăm cât mai pragmatic etapele pe care le avem” a spus antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, la finalul meciului.

Rezumatul meciului

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare