Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O lecţie pentru Akinfeev!" Spaniolii de la AS au dat verdictul în cel mai controversat moment de la ŢSKA - Real. Ce scriu despre Haţegan

"O lecţie pentru Akinfeev!" Spaniolii de la AS au dat verdictul în cel mai controversat moment de la ŢSKA - Real. Ce scriu despre Haţegan
Comentarii

Ovidiu Haţegan a avut parte de un final incendiar de meci în ŢSKA Moscova - Real Madrid, scor 1-0, asta după ce în primele 90 de minute condusese partida fără mari probleme.

Centralul român l-a eliminat pe portarul Igor Akinfeev pentru două cartonaşe galbene acordate în doar 60 de secunde, decizie care a stârnit furia ruşilor.

Totuşi, Haţegan e apărat de publicaţia madrilenă AS, care concluzionează că românul s-a achitat foarte bine de sarcini marţi seară. Legat de momentul eliminării, aceştia consideră că lui "Akinfeev i-a fost predată o lecţie".


"Fără complicaţii. A fost o noapte liniştită pe stadionul Luzhniki. Un meci fără faze dificile. Am comentat glumind că până şi Antonio Romero (n.r. un jurnalist spaniol) ar fi putut conduce acest meci. Nu au fost faze controversate, cu excepţia eliminării din ultimul minut a portarului de la ŢSKA. Dar în precedentele 90 de minute a fost un meci jucat aproape cu mănuşile puse. Cartonaşele primite de Bijol şi Oblyakov, ambele pentru intrări la Sergio Regulion, au fost clare.

Cartonaşul roşu pentru Akinfeev. Arbitrul a arătat două cartonaşe galbene consecutive în minutul 95, pentru proteste repetate. Nimeni nu poate pune în acest caz în discuţie judecata arbitrului. Arbitrii sunt nevoiţi adesea să suporte prea multe, asta din cauza că jucătorii au pulsul la 180 (si arbitrii de asemenea). Iar aceasta trebuie să fie o lecţie pentru Akinfeev că nu poate protesta cum vrea..."
, notează cei de la AS.

Transmisiuni Liga Campionilor, miercuri, 3 octombrie

 

Afla mai multe despre: hateganakinfeeveliminare 

viewscnt
Articole similare