Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a Giuleştiului avertizează înainte de Rapid - Farul: ”Dacă nu bat, nu mai ajung la şina de tren!”

O legendă a Giuleştiului avertizează înainte de Rapid - Farul: ”Dacă nu bat, nu mai ajung la şina de tren!”

Fotbal

Comentarii

Rapid o întâlneşte pe Farul, duminică, de la ora 18:30, în Giuleşti, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a Superligii.

Presiunea mai mare este pe umerii jucătorilor antrenaţi de către Cristiano Bergodi, deoarece Rapidul are un început de sezon dezastruos.

A adunat doar cinci puncte în primele cinci etape, în contextul în care şi-a declarat public dorinţa de a conta în lupta pentru titlu.

Rică Răducanu nu concepe alt rezultat în afara victoriei

Legenda rapidistă Rică Răducanu nici nu vrea să se gândească la un alt rezultat contra Farului, în afara victoriei.

Fostul portar este convins că un nou pas greşit i-ar înfuria pe suporteri, care şi-ar putea exprima din nou furia, aşa cum s-a întâmplat la ultima înfrângere, contra celor de la Petrolul, scor 0-2.

E groasă rău, dacă nu bate. Nici nu vreau să mă gândesc ce-o să iasă. Ce Bergodi, ce Niculae, mi-e frică să nu strice pe acolo, pe la stadion.

De-abia am făcut şi noi un stadion frumos, să nu îl stricăm. Va fi rău, eu am mai trecut prin momente din astea, suporterii se supără rău. Cred că nici nu mai ajung la şina de tren (n.r. - antrenorii şi conducătorii) o iau direct pe la pod pe acolo. Şi aşa se construieşte, e loc să fugă repede.

Îi înţeleg şi pe suporteri, acum sunt şi eu unul dintre ei. Sunt supăraţi rău, în locul lor nici nu mai veneam la meci”, a declarat Rică Răducanu, conform iamsport.ro.

Afla mai multe despre: rapid-farulrica raducanu 

viewscnt
Articole similare