Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a lui Bayern Munchen a sărit în apărarea lui Robert Lewandowski: ”Aşa ceva nu se întâmpla înainte!”

O legendă a lui Bayern Munchen a sărit în apărarea lui Robert Lewandowski: ”Aşa ceva nu se întâmpla înainte!”

Bayern Munchen

Comentarii

Robert Lewandowski a anunţat oficial că nu îşi mai doreşte să continue la Bayern Munchen.

Robert Lewandowski a intrat în ultimul an de contract cu Bayern, iar acesta este curtat intens de FC Barcelona, care vrea să îi aducă lui Xavi un vârf de calitate. Acum, lucrurile par a fi clare, iar atacantul polonez şi-a manifestat preferinţa de a pleca de la campioana Germaniei. 

Agentul jucătorului a afirmat că atacantul nu se mai simte respectat la Bayern, iar din această cauză ar dori să plece de la clubul bavarez. Totuşi, Bayern nu ar fi dispusă să se despartă aşa uşor de fostul atacant de la Dortmund. 

Într-o conferinţă de presă din cantonamentul naţionalei Poloniei, vârful lui Bayern a explicat clar că vrea să plece, iar acesta speră ca Bayern să nu îl oprească din drum. După anunţul polonezului, legenda lui Bayern, mijlocaşul german Lothar Matthaus, a vorbit despre situaţia actuală de la clubul bavarez şi crede că unele lucruri s-au deteriorat la echipa germană. 

”Aşa ceva nu se întâmpla înainte!”

”Îl înţeleg pe Lewandowski. Din punct de vedere profesional, se vede că ceva se schimbă la Bayern Munchen, că ceva nu merge bine şi că unele lucruri nu mai sunt aşa cum erau.

Este păcat. Din ce în ce mai mulţi jucători vor să plece de la Bayern Munchen. Aşa ceva nu se întâmpla înainte. Cu siguranţă, acest lucru nu pune clubul într-o lumină bună. Unii jucători nu se mai simt confortabil acolo”, a declarat Lothar Matthaus, citat de Mundo Deportivo.

Afla mai multe despre: bayern-robert lewandowski-bundesliga 

viewscnt
Articole similare