Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O moldoveancă autentică. Ancuţa Bodnar, campioană olimpică la canotaj, s-a îmbrăcat în costum popular: ''Dansează nemaipomenit de bine" | FOTO

O moldoveancă autentică. Ancuţa Bodnar, campioană olimpică la canotaj, s-a îmbrăcat în costum popular: ''Dansează nemaipomenit de bine" | FOTOgalerie foto

Diverse

Comentarii

Campioana olimpică Ancuţa Bodnar a avut parte de o surpriză de proporţii din partea interpretei de muzică populară Angelica Flutur. Artista i-a dăruit sportivei un costum popular tradiţional autentic din zona Bucovinei, unde amândouă s-au născut şi au copilărit.

Ancuţa Bodnar şi Angelica Flutur au realizat o şedinţă foto împreună îmbrăcate în straie populare, cusute de mână.

„Îi mulţumesc Angelicăi Flutur pentru această surpriza deosebită! Sunt o iubitoare a portului tradiţional şi a muzicii populare. Port cu mândrie costumul naţional şi obişnuiesc să ascult muzica Angelicăi Flutur şi a multor interpreţi din zona noastră, a Bucovinei. Atunci când mă antrenez la bicicletă, am tot timpul căştile în urechi şi ascult de multe ori şi muzică populară pentru că îmi dă o energie aparte”, a declarat Ancuţa Bodnar.

Campioană şi la dansuri!

Ori de câte ori este invitată la o nuntă sau la o petrecere organizată în zona Moldovei, Ancuţa Bodnar se poate considera o adevărată campioană şi la dansuri populare. Prietenele au dat de gol: ''Dansează nemaipomenit de bine. Se vede că îi place mult muzica populară. Eu cred că ea este o campioană şi la dansuri nu doar la canotaj'', a declarat sursa telekomsport.ro. 

Ancuţa Bodnar a câştigat medalia de argint la Campionate Mondiale din 2019 şi două medalii de aur şi una de argint, la Campionatele Europene din 2019, 2020, 2021. Apoi, alături de Simona Radiş, a cucerit aurul olimpic în proba de dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice de de la Tokyo. 

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ancuţa bodnar 

viewscnt
Articole similare