Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O noapte senzaţională, din nou". Reacţia lui Modric după calificarea în semifinalele Ligii! A dat un assist de geniu

"O noapte senzaţională, din nou". Reacţia lui Modric după calificarea în semifinalele Ligii! A dat un assist de geniu
Comentarii

Luka Modric (36 de ani) a reacţionat la finalul calificării Realului în semifinalele Ligii Campionilor. Mijlocaşul a vorbit şi despre viitorul său la finalul înfrângerii suferite în faţa lui Chelsea, 2-3 pe "Bernabeu", dar care a adus calificarea în careul de aşi.

"O noapte senzaţională, din nou". Reacţia lui Modric după calificarea în semifinalele Ligii! A dat un assist de geniu

Real Madrid a pierdut cu 3-2 în faţa lui Chelsea, pe "Santiago Bernabeu", dar s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor datorită victoriei cu 3-1 obţinută pe Stamford Bridge. Luka Modric a oferit un assist senzaţional la golul lui Rodrygo, iar la finalul partidei a reacţionat.

Modric a explicat faptul că nu crede că Real Madrid a făcut un meci prost, deşi a fost condusă cu 3-0 pe teren propri: "O noapte senzaţională, din nou. O înfrângere foarte dulce. Nu am cedat şi am luptat până la final. Deşi am fost conduşi cu 3-0, nu cred că am făcut un meci rău. O nouă seară de suferinţă, dar cel mai important este că ne-am calificat", a spus Luka Modric, la final.

În ceea ce priveşte viitorul său, Luka Modric a declarat că vrea să o ia pas cu pas, an cu an, pentru a vedea cât de bine se simte fizic: "O voi lua an cu an, să văd cât de bine mă voi mai simţi", a mai spus fotbalistul croat al Realului, fost câştigător al Balonului de Aur în 2018.

Real Madrid - Chelsea, scor 2-3 (0-1, 1-3), în tur 3-1

Au marcat: Rodrygo '80, Benzema '96 / Mount '15, Rudiger '51, Werner '75.

- În minutul 62, Marcos Alonso a marcat pentru 3-0, dar reuşita a fost anulată cu VAR, deoarece balonul a atins foarte uşor mâna fundaşului spaniol, după preluarea făcută înainte să şuteze la poartă. Deşi henţul a fost involuntar, regulamentul actual prevede clar că orice atingere cu mâna la marcarea unui gol duce la anularea reuşitei.

Au evoluat echipele:

Real: Courtois - Carvajal, Nacho (Lucas Vazquez '88), Alaba, F. Mendy (Marcelo '77) - Modrici, Casemiro (Rodrygo '78), Kroos (Camavinga '73) - Valverde, Benzema, Vinicius Jr (Ceballos '115). Antrenor Carlo Ancelotti;

Chelsea: Mendy - James, Thiago Silva, Rudiger, Alonso - Kante (Ziyech '100), Loftus-Cheek (Niguez '106), Kovacici (Jorginho '106) - Mount, Havertz, Werner (Pulisic '83). Antrenor Thomas Tuchel.

Cartonaşe galbene: Benzema '37, Valverde '68, Camavinga '90+2, Carvajal '118 / James '10, Ziyech '102, Havertz '109.

Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia).

Miercuri, de la ora 22.00, se dispută celelalte două jocuri din manşa a doua a sferturilor, Liverpool - Benfica Lisabona (scor 3-1 în tur) şi Atletico Madrid - Manchester City (0-1).

În semifinalele programate la 26/27 aprilie şi 3/4 mai se vor întâlni Manchester City/Atletico - RealMadrid şi Benfica/Liverpool - Villarreal.

Afla mai multe despre: luka modricreactiereal madrid 

viewscnt
Articole similare