Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă controversă la FCSB! Cine l-a schimbat pe Florin Tănase? Becali vs Dică

O nouă controversă la FCSB! Cine l-a schimbat pe Florin Tănase? Becali vs Dică

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a fost titular în meciul câştigat de FCSB cu Dunărea Călăraşi, 2-0, şi chiar a reuşit să înscrie din penalty înainte de pauză.

Însă la reluare, atacantul a fost schimbat de Dică, locul acestui fiind luat de Gnohere. "Eu vreau să ştiu de ce patronul l-a schimbat pe Tănase. Cum de ce patronul? Păi ce, l-a schimbat Dică? Dacă l-a schimbat Dică...", a spus fostul jucător al roş-albaştrilor, Gabi Balint.

Gigi Becali a răspuns pe-un ton agresiv şi deranjat de întrebare atunci când s-a discutat despre Tănase. "Întrebaţi-l pe Dică de ce l-a schimbat pe Tănase, nu pe mine. Eu sunt mulţumit că echipa a învins cu 2-0 şi nu am avut deloc emoţii. Da, Dică e şef în toate. Aşa a zis, aşa este. I-am şi transmis, că n-am vorbit direct cu el, însă i-am transmis: «Bine, mă, fii tu şef în toate!» Să fie bărbat şi să transmită asta", a comentat patronul.

În direct la TelekomSport, Dică a venit şi cu explicaţiile pe care le aştepta toată lumea: "L-am schimbat pentru că aveam nevoie de un atacant care să ţină de minge. D-asta a intrat “Bizo”, pentru că îmi doream să marcăm mai mult! Mă bucur pentru evoluţia lui Tase şi sunt fericit că a marcat. Presiune pe mine este de când am venit la Steaua, sunt obligat să joc şi să câştig fiecare meci, dar în orice moment pot să fiu dat afară!".

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbbecalidicascandaldiscutiicontriverse 

viewscnt
Articole similare