Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă demisie în Superligă. Mihai Teja i-a părăsit pe moldoveni: "Dacă o luam pe Real Madrid şi o duceam pe locul 10, înţelegeam..."

O nouă demisie în Superligă. Mihai Teja i-a părăsit pe moldoveni: "Dacă o luam pe Real Madrid şi o duceam pe locul 10, înţelegeam..."

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a anunţat, pe pagina sa de Facebook, încetarea relaţiilor contractuale cu antrenorul Mihai Teja, instalat pe banca echipei în luna iunie a acestui an.

Mihai Teja a adunat 18 meciuri în toate competiţiile pe banca tehnică a echipei moldovene (16 în campionat şi 2 în Cupa României), acumulând 5 victorii, 7 egaluri şi 6 înfrângeri.

Teja îl înlocuise pe Marius Croitoru la FC Botoşani.

"Îmi pare rău să fiu aici, este un moment greu, dar am luat această decizie după meciul din Cupa României. M-a deranjat foarte mult meciul de la Mioveni, am pierdut şi nu mai avem şanse/ A fost o dezamăgiare, chiar mi-aş fi dorit mult mai multe. Am decis că este mai bine să mă retrag, poate lucrurile vor merge mai bine pentru echipă, pentru club, poate reuşesc să-şi îndeplinească obiectivul de a intra în play-off.

L-am sunat pe domnul Valeriu Iftime, căruia îi mulţumesc pentru sprijinul acordat. Mie nu îmi place să lucrez acolo unde nu mai sunt dorit sau unde nu mai există încredere în munca pe care o fac. Tot timpul trebuie să ai un sprijin pentru a merge mai departe, mai ales în momentele grele. Nu cred că mi s-a dat Real Madrid pe mână ca să mi se ceară primul loc. Dacă o luam pe Real Madrid şi o duceam pe locul 10, înţelegeam... Dar aici vorbim de o echipă în schimbare de la an la an" , a declarat Mihai Teja.

FC Botoşani ocupă locul 12 în Superligă după 17 etape, cu 19 puncte obţinute în 16 partide.

Mihai Teja a mai antrenat anterior echipele Universitatea Cluj, naţionala U21 a României, Dinamo Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş, FCSB, Politehnica Iaşi şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: botosani 

viewscnt
Articole similare