You are here:

O nouă greşeală la UEFA? FCSB este considerată, în continuare, Steaua. Pe loc se află echipa lui Gigi Becali în clasamentul all-time al UCL

O nouă greşeală la UEFA? FCSB este considerată, în continuare, Steaua. Pe loc se află echipa lui Gigi Becali în clasamentul all-time al UCL

FCSB

Comentarii

Anunţ ŞOC al UEFA! FCSB este considerată Steaua. Pe loc se află echipa lui Gigi Becali în clasamentul all-time al UCL

FCSB este cea mai bine clasată dintre echipele româneşti şi singura care prinde Top 30 European. Mai mult, prin clasamentul reactualizat al UEFA Champions League, actualei echipe a lui Gigi Becali îi sunt atribuite atât trofeul din 1986, cât şi toate punctele Stelei.

Pe de altă parte, UEFA nu deţine în momentul de faţă o decizie definitivă şi irevocabilă în privinţa palmaresului atribuit uneia dintre cele două entităţi sportive. Detaliu care ar putea schimba lucrurile chiar şi în viziunea forului suprem.

FCSB este pe locul 27 all time, şi depăşeşte forţe ale momentului precum Paris Saint Germain sau Manchester City. Dinamo este a doua, ocupând locul 69, în timp ce CFR Cluj ocupă poziţia 110. FC Universitatea Craiova este clasată pe locul 217, în timp ce FC Argeş este clasată pe locul 235. Rapid prinde doar poziţia 219 conform clasamentului reactualizat al UEFA.

Cel mai puternic club rămâne Real Madrid, urmat de Bayern Munchen şi FC Barcelona. Manchester United este a 5-a, iar Juventus pe locul 6. Actuala campioană a Europei, FC Liverpool este pe locul 7.

 

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare