Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură pentru Dinamo. Clubul din Ştefan cel Mare, penalizat de FRF. Ce sumă sunt obligaţi acum "câinii" să plătească

O nouă lovitură pentru Dinamo. Clubul din Ştefan cel Mare, penalizat de FRF. Ce sumă sunt obligaţi acum "câinii" să plătească
Comentarii

Cluburile Dinamo Bucureşti şi Universitatea Cluj au fost penalizate cu 84.375 de lei (17.000 de euro), respectiv 15.000 de lei (3.000 de euro) de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal în urma incidentelor provocate de suporteri la cele două partide din cadrul barajului de promovare/retrogradare în Liga I.

Conform site-ului FRF, în urma meciului tur, Universitatea Cluj, din postura de gazdă, a primit o penalitate de 15.000 de lei, în timp ce Dinamo de 33.750 de lei, ambele sancţiuni pentru introducerea şi aprinderea de materiale explozive, incendiare şi fumigene pe stadion.

Pentru aceleaşi fapte, după meciul retur, Dinamo a fost penalizată încă o dată cu 50.625 de lei.

Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. Clujenii revin în primul eşalon.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare