Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură pentru FCSB după înfrângerea cu Poli Iaşi! Ce a anunţat conducerea în plină perioadă de criză

O nouă lovitură pentru FCSB după înfrângerea cu Poli Iaşi! Ce a anunţat conducerea în plină perioadă de criză

FCSB

Comentarii

FCSB a primit alte veşti rele, după ce a pierdut cu Poli Iaşi, scor 5-2. La derby-ul cu Dinamo, Toni Petrea nu se va putea baza nici pe Dennis Man şi Florinel Coman.

FCSB, fără Dennis Man şi Florinel Coman cu Dinamo

Anunţul a fost făcut de oficialul FCSB, Mihai Stoica, cel care a dat câteva veşti rele despre ce se întâmplă la echipă. 

Jucătorii care vor fi retestaţi marţi pentru COVID-19 au şanse mici de a primit rezultate negative, iar, în plus, Dennis Man şi Florinel Coman nu vor juca împotriva lui Dinamo. 

FCSB - Dinamo are loc pe 3 octombrie, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro: "Ştiu că vom fi foarte bine după cele două săptămâni de întrerupere. Ce va fi cu Dinamo, nu ştiu. Trebuie ca spiritul stelist să învingă şi COVID-ul, să înlocuiască şi jucătorii care vor lipsi în continuare.

Mâine, când se vor retesta, nu vor fi negativi pentru că au simptome. Ne-a lovit, pe noi, pe Răzvan Lucescu şi pe Flamengo. Ce să spun, suntem într-o companie selectă. 

Sunt şanse minime să îl recuperăm pe Man (n.r. pentru meciul cu Dinamo). Sunt jucători foarte importanţi (n.r. Man şi Coman), cifrele vorbesc. Aproape toate golurile pe care le marcăm se înscriu cu contribuţia lor. 

Şi Olaru este un jucător cu influenţa foarte mare şi vor lipsi. Chiar dacă Dinamo e mult mai puternică ca acum câteva luni, am reuşit o victorie la scor în Ştefan cel Mare, când am jucat cu o echipă experimentală şi am câştigat cu 3-0 în prima manşă a semifinalei din Cupa României. Dinamo pare favorită la momentul ăsta, dar până sâmbătă se pot schimba multe", a declarat Mihai Stoica pentru ProX. 

Afla mai multe despre: florinel comandennis manfcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare