Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură pentru FCSB! Încă un titular va fi absent pentru restul stagiunii

O nouă lovitură pentru FCSB! Încă un titular va fi absent pentru restul stagiunii

Fotbal intern

Comentarii

Toni Petrea a primit o nouă veste proastă. Andrei Miron, titular în defensiva FCSB-ului, va fi insiponibil următoarele două luni.

Andre Miron este cel mai nou nume de pe lunga listă de absenţe a FCSB-ului. După ce s-a accidentat în derby-ul cu CFR, fundaşul central a fost înlocuit înainte de pauză şi, după o serie de teste, s-a aflat gravitatea accidentării sale. Acesta va sta pe bară două luni.

O nouă lovitură pentru FCSB!

Astfel, Miron li se alătură lui Florinel Coman, Adrian Şut şi Ionuţ Panţîru pe masa de tratament a ”roş-albaştrilor”, iar problemele de cap ale lui Petrea continuă pentru restul sezonului. Deja lipsită de multe opţiuni în centrul apărării, Haruţ şi Cristea vor fi probabil nevoiţi să dispute fiecare partidă până la finalul stagiunii.

Miron a fost un transfer destul de inspirat al lui Becali, fiind adus de la Botoşani pe gratis, acum puţin peste un an. În această perioadă, fundaşul central a disputat 46 de meciuri pentru FCSB, în care a marcat o dată şi a pasat decisiv de două ori. Miron a ridicat şi Cupa României cu formaţia bucureşteană, la finalul sezonului trecut.

Afla mai multe despre: fcsbandrei mirontoni petreagigi becali 

viewscnt
Articole similare