Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură pentru Ionuţ Radu! Unde poate ajunge portarul român după ce Inter l-a adus pe Andre Onana

O nouă lovitură pentru Ionuţ Radu! Unde poate ajunge portarul român după ce Inter l-a adus pe Andre Onana

Serie A

Comentarii

Portarul Andre Onana, aflat la final de contract cu Ajax Amsterdam, a primit permisiunea clubului olandez de a semna o înţelegere cu Inter Milano, valabilă din vară, informează lequipe.fr.

Ionuţ Radu va pleca probabil de la Inter după ce gruparea milaneză a obţinut semnătura portarului Andre Onana

Internaţionalul camerunez va semna un contract pe cinci ani cu Inter, valabil de la finalul acestui sezon. Portarul de 25 de ani se află în Italia, pentru a efectua vizita medicală şi semna înţelegerea.

Apoi, el va merge la Yaounde, pentru a se alătura echipei naţionale în vederea participării la Cupa Africii pe Naţiuni.

Transferul lui Onana va însemna cel mai probabil plecarea lui Ionuţ Radu de pe San Siro. Portarul român este acum rezerva slovenului Samir Handanovici, titular în poarta campioanei Italiei. Radu nu a prins niciun minut în acest sezon.

Internaţionalul român are şanse mari să rămână chiar in Serie A. Genoa este interesată de Ionuţ Radu. De asemenea, două echipe din Franţa au pus ochii pe Radu: Nizza&St. Etienne, scrie chiar presa din Italia. 

Fotbalistul a prins doar trei meciuri în cariera sa la Internazionale Milano, actuala campioană a Italiei, însă are, în schimb, 53 de partide în Serie A, în mare parte dintre ele lăsând o impresie bună.

Afla mai multe despre: andre onanaionut radu 

viewscnt
Articole similare