Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă ofertă ISTORICĂ pentru U Craiova. Starul oltenilor, la un club de tradiţie înfiinţat acum 140 de ani

O nouă ofertă ISTORICĂ pentru U Craiova. Starul oltenilor, la un club de tradiţie înfiinţat acum 140 de anigalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League, iar acum Mihai Rotaru este interesat de un parcurs cât mai lung în Europa, dar şi de câştigarea titlului mult aşteptat.

Astfel, patronul oltenilor şi-a permis luxul de a refuzat o ofertă extrem de avantajoasă venită din Franţa.

"Interesul lui Bordeaux pentru Ivan este vechi. Dar nu facem transferuri în acest moment.

Am spus şi acum câteva luni. Dacă reuşim să nu vindem jucători, avem o şansă mare la câştigarea campionatului" , a declarat Mihai Rotaru la Pro Arena.

Bordeaux a retrogradat în Ligue 2, la finalul sezonului trecut, şi a demarat negocierile pentru a-şi întări lotul în vederea unei reveniri în prima ligă. Astfel, Andrei Ivan a fost una dintre principalele ţinte ale clubului francez, care ar fi fost dispus să achite două milioane de euro pentru atacantul Universităţii Craiova.

Înfiinţată în 1881, Girondins de Bordeaux are în palmares şase titluri de campioană în Ligue 1 şi este una dintre cele mai importante echipe din istoria fotbalului francez.

Andrei Ivan a mai fost cumpărat în 2017 de Krasnodar, cu trei milioane de euro, însă, după doar un sezon, a fost împrumutat la Rapid Viena. Atacantul de 25 de ani n-a impresionat nici în Austria, iar ruşii l-au vândut înapoi la Universitatea Craiova cu 1,5 milioane de euro.

  • 1,8 milioane de euro valorează Andrei Ivan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare