Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă performanţă! Cătălin Chirilă este campion european la canoe simplu 1.000 metri. Timpul obţinut la competiţia din Szeged

O nouă performanţă! Cătălin Chirilă este campion european la canoe simplu 1.000 metri. Timpul obţinut la competiţia din Szeged

Sporturi

Comentarii

Sportivul Cătălin Chirilă a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de canoe simplu 1.000 de metri (probă olimpică) la Campionatele Europene de la Szeged.

Cătălin Chirilă, medalie de aur la canoe simplu 1.000 metri la Campionatul European de la Szeged

În Ungaria, sportivul legitimat la Clubul Steaua Bucureşti parcurs cei 1.000 de metri din finală în 4:03.010 minute.

Sportivul în vârstă de 26 de ani va mai fi prezent în două finale la Szeged, pe distanţele de 500 de metri, sâmbătă de la ora 17:33, şi pe cea de 5.000 de metri, duminică de la ora 15:38.

Povestea neştiută a campionului mondial Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă, cel mai bun sportiv de kaiac-canoe din România, calificat la Jocurile Olimpice de la Paris a fost nevoit să renunţe 3 luni la sportul de performanţă din cauza unei tromboze venoase profunde, care i-a pus în pericol viaţa, nu doar cariera în pericol.

„Când am ajuns la primul control medical, decizia lor a fost tranşantă mi-a fost greu să aud, dacă ţin la viaţa mea este bine să mă opresc din pregătire”, spunea Cătălin Chirilă. 

Motivul: o tromboză venoasă profundă! „Imediat după JO a apărut o problemă o tromboză venoasă profundă, o problemă la care nu mă aşteptam”, recunoştea campionul. 

 

Afla mai multe despre: catalin chirilacatalin chirila canoe 

viewscnt
Articole similare