Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă performanţă impresionantă reuşită de Brazilia. Starurile lui Tite au scris istorie în meciul câştigat în faţa Coreei de Sud

O nouă performanţă impresionantă reuşită de Brazilia. Starurile lui Tite au scris istorie în meciul câştigat în faţa Coreei de Sud

Cupa Mondială

Comentarii

Brazilia a devenit selecţionata cu cele mai multe meciuri disputate la turneele finale ale Cupei Mondiale, luni seara, după victoria categorică înregistrată în faţa Coreei de Sud (scor 4-1), în optimile competiţiei din Qatar.

Aceasta a fost partida cu numărul 113 din istoria naţionalei Braziliei la Campionatul Mondial, depăşind astfel Germania, care a fost eliminată în faza grupelor la CM 2022.

Cele două selecţionate s-au prezentat la turneul final din Qatar cu câte 109 meciuri disputate. Brazilia a devenit acum lider solitar al acestei ierarhii, după al 113-lea său meci la un turneu final, iar în urma victoriei în faţa Coreei de Sud îl are asigurat şi pe cel de-al 114-lea, pe care îl va disputa vineri, împotriva Croaţiei, în sferturile de finală.

Germania ocupă locul secund, cu 112 meciuri, urmată de Argentina, cu 85 de meciuri, două în plus faţă de Italia, care a ratat calificarea la actuala ediţie a Cupei Mondiale. Franţa, deţinătoarea titlului mondial, a adunat până acum 70 de partide la turneele finale mondiale, fiind urmată de Anglia (69), în timp ce Spania ocupă poziţia a şaptea (66).

Brazilia domină şi lista echipelor cu cele mai multe victorii (76) şi cu cele mai multe goluri marcate (240) la Cupa Mondială. Germania a câştigat la rândul ei 68 de partide şi a înscris de 232 de ori.

Afla mai multe despre: brazilia 

viewscnt
Articole similare