Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă plecare de la CFR Cluj. Dan Petrescu a renunţat la un jucător şi l-a împrumutat la un alt club din Liga I

O nouă plecare de la CFR Cluj. Dan Petrescu a renunţat la un jucător şi l-a împrumutat la un alt club din Liga Igalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

FC Voluntari îşi întăreşte lotul pentru noul sezon din Liga I cu un jucător adus chiar de la campioana României, CFR Cluj.

Sebastian Mailat nu se regăseşte sub comanda lui Dan Petrescu, astfel că CFR Cluj l-a împrumutat, până în vara anului următor, pe mijlocaşul de 22 de ani la FC Voluntari. În sezonul recent încheiat, Mailat s-a pregătit alături de campioana României în prima parte a stagiunii, apoi, în iarna acestui an, a fost împrumutat, în Liga a II-a, la Universitatea Cluj.

  • Două goluri şi o pasă decisivă a reuşit Sebastian Mailat în cele şase meciuri jucate în sezonul 2019/2020
  • 200 de mii de euro este cota lui Mailat, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Fotbalistul ofensiv venit de la ACS Poli Timişoara în 2017 nu a reuşit să se impună la CFR Cluj. Sebastian Mailat nu a fost unul dintre favoriţii antrenorilor din Gruia, iar în sezonul recent încheiat, a jucat doar 51 de minute la campioana României, 25 de minute în preliminariile Champions League şi 26 de minute în Liga 1.

Pentru a-şi relansa cariera, Mailat a ales să facă un pas în spate, în Liga 2, şi a semnat cu U Cluj, însă n-a confirmat nici aici.

Sebastian Mailat, între CFR Cluj şi FCSB

Înainte de a ajunge la actuala campioană a României, Sebastian Mailat a fost ademenit şi de Gigi Becali la FCSB. După zile întregi de negocieri dure cu CFR Cluj şi cu FCSB, impresarii fotbalistului s-au înţeles cu echipa din Ardeal.

La acel moment, Mailat a reclamat ACS Poli Timişoara la TAS, pentru a fi lăsat liber de contract, iar tentaţia de a lua gratis un tânăr fotbalist care se încadra regulii U21 a fost mare.

Totuşi, Gigi Becali a susţinut că impresarii fotbalistului au fost de vină pentru ratarea mutării la FCSB, după ce aceştia au cerut un comision.

Afla mai multe despre: mailat 

viewscnt
Articole similare