Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă plecare de la Rapid? ”Mi s-au cerut informaţii despre el! A atras atenţia”

O nouă plecare de la Rapid? ”Mi s-au cerut informaţii despre el! A atras atenţia”

Fotbal

Comentarii

Rapid a terminat la egalitate, scor 3-3, primul amical jucat în cantonamentul din Turcia, contra echipei locale Sakaryaspor, disputat sâmbătă.

Fundaşul central Paul Iacob (27 de ani) s-a remarcat într-un mod pozitiv, iar mai multe cluburi din Europa au cerut informaţii despre el.

  • 1.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Paul Iacob, conform transfermarkt.de.

Pleacă Paul Iacob de la Rapid?

Nu este exclus ca în următoarele zile, dacă va sosi o ofertă avantajoasă, Rapid să se despartă şi de Paul Iacob, aşa cum a făcut-o în cazul lui Marko Dugandzic, în toamna trecută, când l-a cedat la Al-Tai, pentru 2.000.000 de euro.

Tot în această iarnă, giuleştenii s-au despărţit de mijlocaşii Andrei Ciobanu şi Borja Valle, pe care i-au lăsat să plece gratis, la FC Voluntari, respectiv Ponferradina.

Am fost întrebat de Paul Iacob, mi s-au cerut informaţii din partea anumitor intermediari care lucrează cu anumite cluburi din Europa.

Chiar dacă el nu a ieşit atât de mult în prim plan, dată fiind poziţia pe care joacă, fiind fundaş central, a atras atenţia anumitor scouteri.

Nu ştiu dacă Rapid a fost contactată pentru transferul lui, dacă au fost cel puţin întrebări în privinţa lui Iacob, dar sunt formaţii care l-au urmărit şi care îl urmăresc”, a declarat un fost conducător de club din România, conform sport.ro.

Paul Iacob a sosit la Rapid în vara lui 2022, liber de contract, după o ultimă experienţă la Chindia Târgovişte.

  • În cariera sa, Paul Iacob a mai evoluat pentru Viitorul Constanţa, Gaz Metan, FC Braşov, ASA Târgu Mureş, Dunărea Călăraşi, Farul şi Chindia.

Afla mai multe despre: paul iacobsakaryaspor 

viewscnt
Articole similare