Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă problemă pentru FCSB! Dinamo poate câştiga meciul la masa verde. UPDATE | Reacţia FRF

O nouă problemă pentru FCSB! Dinamo poate câştiga meciul la masa verde. UPDATE | Reacţia FRF

FCSB

Comentarii

După cazul Moruţan, scos din primul "11" cu doar câteva ore înainte de meci, FCSB are o nouă problemă. Dinamo contestă dreptul de joc al lui Andrei Vlad de la meciul tur. Totuşi, FRF a transmis că FCSB nu are motive de îngrijorare.

UPDATE | Cei de la FRF anunţă că, în conformitate cu art. 2, punctul 2 din regulamentul disciplinar, când sunt două speţe care se bat cap în cap se aplică prevederile regulamentului disciplinar. Astfel, Dinamo nu are nici o şansă să câştige la „masa verde”, chiar dacă ROAF le-ar da dreptate „câinilor”. Vlad a fost folosit regulamentar în meciul tur, conform Gazetei Sporturilor. 


Tânărul portar al "roş-albaştrilor" a primti cartonaşe galbene în meciurile cu U Cluj, din faza optimilor de finală şi cu Hermannstadt, în sferturile de finală. Totuşi, regulamentul FRF menţionează că se anulează cartonaşele galbene înaintea sferturilor de finală, astfel Vlad ar fi avut drept de joc la meciul tur cu Dinamo. 

Cu toate acestea, în ROAF este menţionat că momentul anulării cartonaşelor galbene este înainte de optimile de finală. În acest sens, oficialii lui Dinamo îi vor mai cere un punct de vedere şi lui Felix Grigore, observatorul partidei, notează GSP. 

FCSB a învins-o pe Dinamo în turul semifinalei din Cupa României, scor 3-0. La meciul retur, Vlad nu este nici măcar pe foaie, iar titular în poartă este juniorul Udrea. 

Afla mai multe despre: dinamofcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare