Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă provocare pentru Ladislau Bölöni! Tehnicianul român este aproape să preia o echipă de tradiţie din Europa, aflată într-o situaţie critică

O nouă provocare pentru Ladislau Bölöni! Tehnicianul român este aproape să preia o echipă de tradiţie din Europa, aflată într-o situaţie critică
Comentarii

Ladislau Bölöni este foarte aproape să devină antrenorul lui Panathinaikos. Tehnicianul, în vârstă de 67 de ani, este prima opţiune pentru patronul formaţiei elene aflate pe penultimul loc în Grecia.

Bölöni a fost dat afară după doar trei meciuri la Gent. Tehnicianul român a bifat în trei etape o victorie şi două înfrângeri. Acesta a intrat în conflict cu vestiarul belgienilor, fotbaliştii reproşându-i preşedintelui echipei înlocuirea precedentului antrenor, Jess Thorup.

Ladislau Bölöni a mai antrenat-o pe PAOK Salonic, în sezonul 2011-2012, când şi-a trecut în palmares 24 de victorii şi 13 egaluri în 51 de partide. Presa elenă anunţă că Bölöni este prima opţiune pe lista lui Panathinaikos. Atenienii au terminat sezonul trecut pe locul 4, la 33 de puncte în spatele campioanei Olympiakos. După trei meciuri în prima ligă elenă, Panathinaikos se află pe locul al 13-lea, penultimul din clasament.

Bölöni va veni în locul antrenorului Dani Poyatos. Antrenorul român ar fi ajuns deja la un acord verbal cu Giannis Alafouzos, patronul grecilor. Panathinaikos a cucerit ultimul titlu de campioană în anul 2010.

Afla mai multe despre: ladislau bölönipanathinaikoseuropagrecia 

viewscnt
Articole similare