Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă reacţie după ce casa lui Sorin Cârţu a fost din nou vandalizată de suporterii lui U Craiova 1948: ”Am făcut plângere la poliţie şi voi cere protecţie”

O nouă reacţie după ce casa lui Sorin Cârţu a fost din nou vandalizată de suporterii lui U Craiova 1948: ”Am făcut plângere la poliţie şi voi cere protecţie”galerie foto
Comentarii

Cu câteva zile înaintea primei întâlniri dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova, gardul locuinţei lui Sorin Cârţu a fost vandalizat.

Cârţu este extrem de revoltat pentru situaţia creată şi cere ajutorul autorităţilor competente. 

U Craiova 1949 se va duela, duminică seara, împotriva Univesităţii Craiova. Două echipe care pretind că sunt continuatoarea aceleiaşi formaţii se vor duela, pe stadionul pe care îl împart. 

Cârţu s-a trezit cu tot gardul locuinţei plin de jigniri şi ameninţări chiar înainte de meciul direct oltenii din tabără lui Adrian Mititelu. 

Persoane necunoscute au scris pe gardul proprietăţii din Craiova mesaje precum "Cârţu = Sifon", ”CSU = Clonă" şi "Mori".

”Sunt consternat pentru tot ceea ce mi se întâmplă.

 Dacă de fiecare dată ei acţionează în felul ăsta şi niciodată nu se găsesc cei care fac acest lucru şi nu îşi primesc pedeapsa, sigur că recidivează.

Marcând probabil evenimentul care va fi duminică, vor să creeze o situaţie din asta tensionată. Mie mi s-a mai întâmplat de două trei ori înainte, asta este a treia oară. Două plângeri la poliţie şi nu mi s-a dat niciun răspuns.  

O să mă adresez mai sus. O să mă adresez mai sus către ministerul de interne, către ministru, să vedem.  Îmi angajez un avocat în aşa fel încât să cer o protecţie.. care i se cuvine în oraşul ăsta. Ţi-e teamă de orice că nu ştim care este reacţia.. vezi acolo scris ”nu te iertăm” şi ”moarte” ba că sifon..nu văd pentru ce să fiu iertat, cu ce am greşit eu?   

 E clar că tot ce s-a întâmplat aseară este un preambul la această partidă.. se vrea probabil tensiune sau să se pună presiune.

Se vrea stare de război de către galeria lui FC U, intraţi mă în război. Autorităţilor! intraţi în război!”, a declarat Cârţu.

U Craiova 1948 este pe locul 13 în clasament, cu 9 puncte. În timp ce, Universitatea Craiova este pe locul 7, cu 16 puncte.

Afla mai multe despre: universitatea craiovau craiova 1948sorin cartu 

viewscnt
Articole similare