You are here:

O nouă seară de Liga Campionilor! Super Cote pentru meciurile din play-off

O nouă seară de Liga Campionilor! Super Cote pentru meciurile din play-off
Comentarii

Nu mai puţin de opt goluri s-au marcat marţi seară în cele trei meciuri din play-off-ul Ligii Campionilor. În această seară, de la ora 22:00, vor avea loc ultimele patru meciuri din manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor, partide care la rândul lor promit un spectacol absolut.

Descoperă Super Cotele pentru meciurile din Liga Campionilor! Combină două sau mai multe selecţii din acelaşi meci într-un singur pariu cu Bet Builder.

Dinamo Kiev – Salzburg

Dinamo Kiev a ajuns aici după ce le-a eliminat pe Partizan Belgrad şi Rangers. Neînvinşi în acest sezon, cei de la Dinamo urmăresc acum să prelungească seria de 12 meciuri fără înfrângere pe teren propriu, deşi îşi dispută meciurile de acasă la Lublin din cauza războiului din Ucraina.

Salzburg, sub conducerea noului antrenor Pep Lijnders, a avut de asemenea un început puternic de sezon, câştigând meciurile din campionat şi eliminând-o cu greu pe Twente în runda precedentă. Deşi au pierdut titlul în Austria sezonul trecut, Salzburg este hotărâtă să revină în faza principală a Ligii Campionilor, după ce au fost prezenţi constant în această competiţie în ultimul deceniu.

Cotă 2.35 pentru victorie Salzburg!

Malmo – Sparta Praga

Malmo, campioana en-titre a Suediei, a ajuns în play-off-ul Ligii Campionilor după o victorie dramatică împotriva lui PAOK în turul trei preliminar. Obiectivul suedezilor este de a ajunge în faza principală a competiţiei după prima oară din sezonul 2021-2022.

De cealaltă parte, Sparta Praga intră în meci cu un început de sezon puternic, fiind neînvinsă în nouă meciuri în toate competiţiile. Campioana Cehiei şi-a asigurat locul în play-off după ce a învins-o la limită pe FCSB în runda anterioară şi acum caută să ajungă în grupele Ligii Campionilor pentru prima dată din sezonul 2005-06.

Cotă 2.30 pentru victorie Malmo! 

Midtjylland – Slovan Bratislava

Midtjylland, care a ratat calificarea în competiţiile europene sezonul trecut, îşi propune să ajungă în faza grupelor Ligii Campionilor pentru a doua oară în istoria sa. Echipa daneză a fost în formă bună, rămânând neînvinsă în ultimele nouă meciuri şi eliminând-o pe Ferencvaros în runda precedentă.

Slovan Bratislava, campioana en-titre a Slovaciei, a început de asemenea sezonul cu succes, câştigând şapte şi remizând în două dintre primele nouă meciuri din toate competiţiile. Au avansat în play-off după ce au învins-o pe APOEL cu 2-0 la general şi acum urmăresc să se califice în grupele Ligii Campionilor pentru prima dată din sezonul 1992-93.

Cotă 1.60 pentru victorie Midtjylland!

Young Boys – Galatasaray

Young Boys, campioana en-titre din Elveţia, a avut un început dificil în campionat, nereuşind să obţină nicio victorie în primele cinci meciuri şi primind 13 goluri. De cealaltă parte, Galatasaray, care a câştigat al treilea titlu consecutiv în Turcia, vizează şi la un loc în competiţia de top a Europei, în ciuda unui start ezitant de sezon, inclusiv o înfrângere categorică în Supercupa Turciei.

Cotă 1.95 pentru victorie Galatasaray!

Afla mai multe despre: liga campionilormalmodinamo kiev 

viewscnt
Articole similare