Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă ŢEAPĂ pentru Dinamo! ”Câinii” îl aşteptau la Bucureşti, dar internaţionalul a semnat cu o altă echipă

O nouă ŢEAPĂ pentru Dinamo! ”Câinii” îl aşteptau la Bucureşti, dar internaţionalul a semnat cu o altă echipăgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

În această iarnă, Dinamo Bucureşti a bifat mai multe ”ţepe” în materie de transferuri, decât mutări concretizate.

Ultima ”ţeapă” vine dinspre Serbia. Chiar dacă toată lumea anunţa că fundaşul central sârb Marko Mijailovic (27 de ani) vine la Bucureşti să semneze cu Dinamo Bucureşti, acesta a luat-o pe un alt drum.

Marko Mijailovic a semnat cu o altă formaţie!

Fundaş central a Marko Mijailovic a semnat, într-un final, cu formaţia sârbă de primă ligă Spartak Subotica. 

Chiar joi, fotbalistul sârb a fost prezentat oficial la noua sa formaţie. A semnat un contract valabil două sezoane şi jumătate, cu opţiunea de prelungire pentru încă un an.

Transferul meu în străinătate a eşuat, dar am ajuns rapid la o înţelegere cu Spartak. Voi încerca să dau tot ce îmi stă în putere pentru a-mi ajuta echipa să prindă un loc de play-off. Sper să o învingem pe Mladost, duminică, şi să ne îndreptăm spre obiectivul propus”, a declarat Marko, la conferinţa de presă.

  • Marko Mijailovic este cotat la 500.000 de euro, conform transfermarkt.de.

În cariera sa, Marko Mijailovic a mai evoluat pentru Steaua Roşie Belgrad, NK Olimpija, Rad, Bezanija, Vozvodac şi Macva.

De asemenea, Marko a bifat şi un meci în naţionala Serbiei, în urmă cu un an, într-un amical câştigat cu 2-1, în compania Statelor Unite ale Americii.

Afla mai multe despre: marko mijailovicserbiaspartak subotica 

viewscnt
Articole similare