Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă victorie pentru PAOK Salonic în campionatul Greciei! Răzvan Lucescu s-a impus în faţa echipei unde evoluează Denis Alibec

O nouă victorie pentru PAOK Salonic în campionatul Greciei! Răzvan Lucescu s-a impus în faţa echipei unde evoluează Denis Alibec

Stranieri

Comentarii

Echipa PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Atromitos, în etapa a XXIII-a a campionatului grec de fotbal.

Răzvan Lucescu s-a impus în faţa echipei unde evoluează Denis Alibec

A marcat Jose Crespo, în minutul 57. La gazde, atacantul Alexandru Mitriţă a fost titular şi a jucat până în minutul 82.

La oaspeţi, atacantul Dorin Rotariu a jucat tot meciul, iar Denis Alibec a intrat pe teren, în minutul 67. Acesta este al zecelea meci la rând fără înfrângere pentru echipa lui Lucescu jr. PAOK a înregistrat doar o remiză, cu liderul Olympiacos Pireu, şi a câştigat nouă partide.

Formaţia din Salonic ocupă locul 2, cu 47 de puncte, la şase puncte de liderul Olympiacos, care are un meci mai puţin. Atromitos ocupă locul 13, penultimul, cu 13 puncte.

Tot duminică, are loc derbiul Olympiacos Pireu - AEK Atena. Formaţia ateniană este pe locul 3 înaintea acestei etape, cu 39 de puncte.

Afla mai multe despre: paok-razvan lucescu-alibec 

viewscnt
Articole similare