Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă zi, un nou atac al lui Burleanu! Lupescu şi Prunea, acuzaţi că au cumpărat ceasuri de 40.000 de euro din banii federaţiei. Lupta pentru şefia FRF devine tot mai murdară

O nouă zi, un nou atac al lui Burleanu! Lupescu şi Prunea, acuzaţi că au cumpărat ceasuri de 40.000 de euro din banii federaţiei. Lupta pentru şefia FRF devine tot mai murdară

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu îşi continuă atacurile demarate pe blogul personal odată cu intrarea în cursa pentru şefia FRF a lui Ionuţ Lupescu. Deşi în momentul în care a aflat că fostul mijlocaş al naţionalei urmează să candideze se declara bucuros că va putea avea o "dezbatere pe proiecte" cu acesta, Burleanu duce lupta pentru putere într-o cu totul altă zonă.

Direcţia principală: colaborarea lui Ionuţ Lupescu cu Mircea Sandu, în perioada în care Kaiserul a fost Director General al FRF.

La începutul acestei săptămâni, Burleanu a publicat un prim articol defăimător, sub titlul ”Episodul 1 - Învăţăturile Naşului pentru Ionuţ Lupescu” (detalii aici), iar astăzi a lansat un nou atac. "Lupescu, Prunea & Naşu cumpără ceasuri de lux din banii FRF", e titlul articolului publicat de Burleanu pe blogul personal.

Printre altele, Kaiserul e acuzat că, în 2008, alături de Florin Prunea, a achiziţionat ceasuri de lux în valoare de 40.000 de euro de la o firmă deţinută de Ciro Castellano, iubitul fiicei lui Mircea Sandu de la acea dată.



"La EXPERT LUXURY SRL, Ionuţ Lupescu plăteşte pentru 2 ceasuri Cartier şi 5 ceasuri Girard o „biată” sumă de aproape 30.000 de euro. Unul din cele două ceasuri Cartier costă peste 7.000 de euro!

Scuze, am greşit. Cum să plătească Ionuţ Lupescu?

Directorul General FRF a semnat pentru facturi şi plăţi făcute de Federaţia Română de Fotbal pentru aceste ceasuri de 30.000 de euro!

Iar Mircea Sandu le-a aprobat la plată şi a semnat pe ordinele de plată.

Şi pentru că nu există niciodată suficient de multe ceasuri de lux pentru a dezvolta fotbalul românesc, peste două luni, în decembrie 2008, apare şi Florin Prunea, Director Relaţii Internaţionale FRF.

Prunea cumpără alte 3 ceasuri, Gerald Genta, Girard Perregaux şi Dubey & Schaldenbrand, iar fotbalul românesc se mai îmbogăţeşte cu 3 ceasuri de lux şi pierde iar peste 10.000 de euro!

Total: 10 ceasuri, peste 40.000 de euro, o singură firmă (EXPERT LUXURY), o singură echipă Naşu-Lupescu-Prunea
", se arată în postarea lui Răzvan Burleanu de pe blogul său.

Citeşte aici întregul articol publicat de Răzvan Burleanu pe site-ul său.

 

Afla mai multe despre: lupescuburleanuatac 

viewscnt
Articole similare