You are here:

"O pierdere mare". Claudiu Petrila a numit fotbalistul despre care regretă că a plecat de la Rapid

"O pierdere mare". Claudiu Petrila a numit fotbalistul despre care regretă că a plecat de la Rapid

Rapid

Comentarii

Claudiu Petrila (23 de ani) a numit fotbalistul a cărui plecare de la Rapid o regretă. Jucătorul în care Marius Şumudică îşi pune mari speranţe consideră că "e o mare pierdere" plecarea golgheterului Rapidului din sezonul trecut.

Este vorba desper Albion Rrahmani (23 de ani), atacant care a semnat cu Sparta Praga şi a "băgat" în conturile Rapidului nu mai puţin de cinci milioane de euro. Claudiu Petrila este de părere Rapidului îi va lipsi mult Rrahmani, jucător care marca mult.

Claudiu Petrila: "Plecarea lui Rrahmani este o piedere mare. Ştiu cât a muncit ca să treacă peste acea perioadă cu operaţia"

Albion Rrahmani a plecat de la Rapid şi a lăsat un gol important în echipa pe care a preluat-o Marius Şumudică. Acum, giuleştenii trebuie să-i aducă înlocuitor. Chiar dacă regretă plecarea, Petrila l-a felicitat pe Rrahmani pentru pasul făcut în carieră.

"Este o pierdere mare, ştim cu toţii că este un jucător foarte bun, un vârf de careu care marchează foarte mult. Am văzut că a dat gol, vreau să-l felicit pentru că merită. Ştiu cât a muncit ca să treacă peste acea perioadă cu operaţia. Mă bucur pentru el şi sper să o ţină la fel", a declarat Claudiu Petrila.

În privinţa şanselor Rapidului la campionat, Claudiu Petrila a rămas rezervat: "Momentan trebuie să ne gândim la play-off. Abia după aceea putem să ne punem în minte un obiectiv mai îndrăzneţ. Momentan trebuie să acumulăm multe puncte ca să ajungem în top", a declarat Petrila.

Afla mai multe despre: claudiu petrilarapidalbion rrahmanitransferplecare 

viewscnt
Articole similare