You are here:

”O să înnebunească Neluţu Varga!” Decizia cu care Dan Petrescu îl va enerva pe patronul de la CFR Cluj. Previziunea lui Adi Mutu

”O să înnebunească Neluţu Varga!” Decizia cu care Dan Petrescu îl va enerva pe patronul de la CFR Cluj. Previziunea lui Adi Mutu

Superliga

Comentarii

”Telenovela” Louis Munteanu a ajuns la final. Neluţu Varga a bătut palma cu Fiorentina şi a plătit suma de 2.300.000 de euro în schimbul fostului campion al României cu Farul Constanţa.

Chiar dacă Neluţu Varga a băgat mâna adânc în buzunar pentru a-l aduce în Gruia pe Louis Munteanu, Adi Mutu este de părere că Daniel Bîrligea va fi titular în detrimentul noului-venit de la CFR.

Daniel Bîrligea a fost un jucător de bază pentru CFR sub comanda lui Dan Petrescu, iar atacantul brăilean i-a recompansat ”Bursucului” încrederea chiar şi în acest start de sezon.

Adi Mutu crede că Bîrligea va fi titular în detrimentul lui Louis Munteanu

”Dacă o faci doar o dată şi după te superi nu o să ajungi atacant. Atacantul îşi iroseşte din forţele fizice pe mişcări false sau pe mişcări unde nu primeşte mingea, dar trebuie să le faci. În momentul în care ataci spaţiile astea lungeşti echipa adversă.

Pun pariu că Petrescu nu se uită la 4 milioane şi îţi dau scris că Dan Petrescu începe cu Bîrligea. O să înnebunească Neluţu Varga. Dacă nu avea în cap să joace cu doi atacanţi începe cu Bîrligea 100%. Îl muţi pe bancă sau intră Louis Munteanu, dă gol după gol şi după o să joace cu amândoi”, a spus Adrian Mutu, la Fanatik.

Sosit la CFR Cluj în 2022, Daniel Bîrligea a marcat 29 de goluri şi a livrat nouă pase decisive în 95 de meciuri în tricoul vişinu.

Afla mai multe despre: superligacfrdan petrescudaniel birligealouis munteanu 

viewscnt
Articole similare