Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O să râdeţi". Cornel Dinu a cerut demisii la Dinamo şi l-a ridiculizat pe Chesneau: "Când hingherii nu puteau prinde câinii cu laţul, se aruncau după ei" | EXCLUSIV

"O să râdeţi". Cornel Dinu a cerut demisii la Dinamo şi l-a ridiculizat pe Chesneau: "Când hingherii nu puteau prinde câinii cu laţul, se aruncau după ei" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a cerut demisii la Dinamo, după înfrângerea cu 6-1 în faţa Universităţii Craiova. De asemenea, expertul Telekom Sport a comentat în stilul caracteristic momentul şi nu l-a iertat pe portarul Chesneau.

Cornel Dinu, despre Chesneau şi Dinamo - Universitatea Craiova 1-6

Dinamo Bucureşti a trăit o umilinţă istorică cu Universitatea Craiova, sscor 1-6. La final, Cornel Dinu a vorbit în termeni duri despre administratorul special Iuliu Mureşan, antrenorul Flavius Stoican şi portarul ridiculizat Chesneau, care a fost umilit şi de suporteri, în minutul 82. 

"Ce impresie pot să mai am? În seara asta, la setul ăsta de tenis pe care l-a administrat Craiovei, care venea după multe meciuri nesatisfăcătoare pentru Craiova... Dar şi-au făcut mendrele cu aceste umbre care nu nimic în comun cu fotbalul de la Dinamo, cu tradiţia, aduse cu surle şi trâmbiţe începând cu portarul ăsta, Chesnea, că am auzit că poate fi un act de amiciţie, că vine de la Chiajna. 

Am avut nişte senzaţii la nişte plonjoane şi goluri luate, că se aruncă precum pe vremuri, ca pe stradă la urbea mea, la Târgovişte. Când hingherii nu puteau prinde câinii cu laţul, se aruncau după ei. El nici atât nu poate. Acum, părerea mea e că aşa cum a părut echipa asta de conducere, motivatoare doar pentru comitele UTC, de unde provine marele specialist Mureşan", a declarat expertul Telekom Sport. 

Nimeni n-a scăpat de "Procuror", începând cu conducerea, staff-ul şi jucătorii din lot: "Adevărul a ieşit la suprafaţă. Măcar în ceasul al 12-lea, nu ştiu dacă aş putea numi demnitate, dar de minim respect faţă de tradiţia lui Dinamo... 

Viitorul există, o să râdeţi, dar nu cred că vor avea acest act de normalitate de a-şi da demisia, pentru că mai sunt nişte manevre care se vor mai petrece în fotbal. Nu întâmplător a apărut acest salvator de la Cluj, transformând Dinamo într-o colonie. Eu am convingerea că în ciuda discuţiilor, că televiziunile, programul competiţional, că apar conducători şi spun cu 18 echipe nu e indicat... Făceam nişte calcule că sunt vreo 11-12 echipe care nu au probleme financiare. Ar trebui să facem ca Elveţia, doar cu echipele care merită să joace în prima ligă. 

Pe mine mă revoltă alte lucruri, multe, că decât să aduci jucători cu nume de poţiuni de medicamente, Aloe, Ivanov, care nu ştiu ce joacă. Căpitan e Răuţă la Dinamo, care era aproape să ia cartonaşul roşu", a mai spus Cornel Dinu. 

VIDEO | Dinamo - Universitatea Craiova 1-6, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 6-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova e pe locul al cincilea în Liga 1, cu 39 de puncte, iar Dinamo Bucureşti e pe locul 15, penultimul, cu 12 puncte.  

 
 

Afla mai multe despre: cornel dinudinamo universitatea craiova 1-6flavius stoicaniuliu muresan 

viewscnt
Articole similare