Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O situaţie pe care nu ne-am dorit-o. Nu ne-am gândit nicio secundă!". Reacţia lui Sorin Cârţu după demiterea lui Ouzounidis | EXCLUSIV

"O situaţie pe care nu ne-am dorit-o. Nu ne-am gândit nicio secundă!". Reacţia lui Sorin Cârţu după demiterea lui Ouzounidis | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Sorin Cârţu, preşedintele U Craiova, a vorbit despre demiterea lui Marinos Ouzounidis după înfrângerea cu Laci (0-1), în turul doi preliminar al Conference League. "Sorinaccio" a spus că nimeni nu se aştepta, la club, să se renunţe atât de repede la Ouzounidis.

Reacţia lui Sorin Cârţu după demiterea lui Marinos Ouzounidis de la U Craiova

U Craiova a renunţat la serviciile antrenorului Marinos Ouzounidis după ce oltenii au fost învinşi de Laci, scor 1-0, în preliminariile Conference League. Contactat de Telekom Sport pentru a comenta decizia clubului, Sorin Cârţu a spus că acum clubul trebuie să se gândească bine înainte de a numi un nou antrenor principal, cu care să meargă până la finalul sezonului.

"Nu puteai să dai afară antrenorul care a câştigat cupa şi Supercupa. E o situaţie pe care nu ne-am dorit-o, suntem într-o situaţie dificilă. Am crezut în proiect, să mergem cu el în continuare, nu ne-am gândit nicio secundă. La partida cu Steaua (n.r. FCSB) veneam cu un antrenor, nu cu intermar. Nu poţi să faci o mişcare la întâmplare, trebuie să vină un antrenor pe care să nu-l mai schimbi.

Avem încredere şi în interimar (n.r - Dragoş Bon), se ştie ce se vrea. Ştii cum e, la partida cu Laci jucătorii trebuie să ştie clar ce trebuie să facă şi ce responsabilităţi au.

Nimeni nu s-a gândit că îl schimbăm pe Ouzounidis. A venit partida asta, dar... Se tot aştepta de la o partidă la alta îmbunătăţirea jocului. La meciul de ieri, până în minutul 35, nimeni nu s-ar fi gândit că Laci e echipa care dă primul gol. La cum s-au desfăşurat ostilităţile", a spus Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

Marinos Ouzounidis a fost dat afară de la U Craiova

Vineri, prin intermediul unui comunicat oficial, U Craiova a anunţat că a reziliat contractul cu antrenorul grec Marinos Ouzounidis.

"Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulţumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reuşind să aducă în vitrina clubului Cupa şi Supercupa României şi îi dorim mult succes în continuare! Dragoş Bon va asigura interimatul pe banca Ştiinţei, alături de Octavian Benga şi Ian Coll", se arată în comunicatul oltenilor.

Afla mai multe despre: sorin cartuouzounidisu craiovaexclusiv 

viewscnt
Articole similare