Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O speranţă pentru Dinamo să obţină licenţa! ”Este prezent activ lângă echipă”

O speranţă pentru Dinamo să obţină licenţa! ”Este prezent activ lângă echipă”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a avut ceva de sărbătorit, ieri, pentru prima oară, de mai mult timp. ”Câinii” au reuşit să înfrângă marea rivală FCSB, cu 1-0 şi să progreseze în sferturile Cupei României. Însă, sărbătoarea niciodată nu poate dura prea mult în Ştefan cel Mare, iar conducerea clubului este acum presată să rezolve diverse probleme pentru sezonul viitor.

După dispariţia acţionarului principal, Dinamo a fost preluată de suporteri, iar aceştia muncesc din greu pentru a readuce clubul la o anumită normalitate. După victoria cu FCSB, conducerea a putut savura, pentru o seară, rezultatul, dar astăzi trebuie să revină la muncă.

”Câinii” au nevoie de licenţă pentru a putea continua să joace în Liga 1, iar obţinerea acesteia ar costa clubul aproximativ 1,5 milioane de euro. În ciuda sumei imense scadentă curând, Marius Nicolae este optimist legat de obţinerea acesteia. Managerul sportiv al clubului admite că Nicolae Badea este aproape de club, având în vedre că aceste deţine şi câteva procente din formaţia ”roş-albă”

”Şi la licenţă se lucrează. Lucrurile sunt spre bine, eu cred că o să luăm şi licenţa, dar la fel de adevărat este că noi, sportiv, trebuie să arătăm foarte bine. Totul este luat în calcul ca luni să se facă plăţile aşa cum s-a stabilit. Victoria din această seară nu aduce numai o calificare mai departe, o să aducă şi o emulaţie în jurul echipei. Sponsori, oameni dornici să nu lase acest club să dispară. Domnul Badea este lângă echipă. Are 7-8% din club, este prezent activ lângă echipă cu sponsorizări şi cunoaşte în detaliu situaţia clubului”, a declarat Marius Nicolae, în urma partidei de ieri seară, împotriva FCSB-ului.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştinicolae badea 

viewscnt
Articole similare