Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O treia victimă va fi audiată în procesul lui Benjamin Mendy. A început a treia săptămână de audieri în cazul fotbalistului francez

O treia victimă va fi audiată în procesul lui Benjamin Mendy. A început a treia săptămână de audieri în cazul fotbalistului francez

Manchester City

Comentarii

După două zile de pauză, în weekend, procesul fotbalistului francez Benjamin Mendy (28 ani), suspendat de un an de clubul său Manchester City, s-a reluat, luni, la Crown Court din Chester, pentru a treia săptămâna de dezbateri, informează AFP.

În programul audierilor de luni este aşteptată mărturia unei presupuse victime, care îl acuză pe campionul mondial de agresiune sexuală, faptă care s-ar fi derulat într-o seară la domiciliul fundaşului francez, din Prestbury, la începutul anului 2021.

Conform deciziei instanţei, declaraţiile tinerei femei vor fi înregistrate şi vor fi difuzate în faţa curţii înaintea unui contra-interogatoriu. Mai multe mărturii urmează să fie ascultate în acest caz.

Campion mondial cu echipa Franţei, Benjamin Mendy este judecat pentru mai multe cazuri de viol în Anglia, iar avocaţii acuzării în cursul procesului său l-au descris drept un "prădător" care şi-a abuzat victimele "vulnerabile, îngrozite şi izolate".

În vârstă de 28 de ani, fundaşul francez, suspendat de un an de clubul său Manchester City, este judecat la Chester pentru opt violuri, o tentativă de viol şi o agresiune sexuală.

Mendy a negat toate capetele de acuzare care îi sunt aduse pentru perioada octombrie 2018 şi august 2021 la domiciliul său din Prestbury. El riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă.

Procesul foarte mediatizat care se desfăşoară la Crown Court din Chester urmează să dureze mai mult de trei luni.

Afla mai multe despre: mendy 

viewscnt
Articole similare