You are here:

O vară plină de operaţii pentru Tavi Popescu. Când revine ”perla” de la FCSB

O vară plină de operaţii pentru Tavi Popescu. Când revine ”perla” de la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB va debuta în noul sezon, joi, de la ora 20:00. Campioana României va da piept cu deţinătoarea Cupei României, Corvinul Hunedoara.

Ultimele informaţii despre Tavi Popescu

Încă din mai, FCSB a aflat că Octavian Popescu va fi indisponibil în startul sezonului următor. Tânărul jucător al campioanei României a acuzat dureri la laba piciorului din timpul campionatului şi s-a operat la începutul lunii iunie, în Belgia.

După ce a scăpat de probleme de la picior, Tavi Popescu a suferit o nouă intervenţie chirurgicală, cunoscută sub numele de ”operaţia de polipi”, problemă care i-ar fi creat dificultăţi de respiraţie fotbalistului.

Ieri, MM Stoica a anunţat că fotbalistul se va antrena abia în august cu echipa. 

”Tavi Popescu s-a operat la un medic celebru, Bogdan Mocanu, a avut o sinuzită foarte complicată, nu putea să respire, respiră pe gură, la 1 august se va antrena cu echipa, dupa o săptămână va putea juca”, a declarat MM Stoica la Prima Sport. 

Roş-albaştrii au avut noroc la tragerea la sorţi pentru primul tur preliminar al Ligii Campionilor. FCSB va debuta împotriva unei formaţii de semi-amatori, Virtus, din San Marino. Prima partidă va avea loc pe 9/10 iulie, urmând ca returul să se desfăşoare pe 16/17 iulie.

Afla mai multe despre: tavi popescumm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare