Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O ziaristă cunoscută din Italia face scandal: "De ce Dybala şi iubita lui au fost testaţi, iar pentru muribunzi nu există teste?"

O ziaristă cunoscută din Italia face scandal: "De ce Dybala şi iubita lui au fost testaţi, iar pentru muribunzi nu există teste?"

Juventus

Comentarii

Selvaggia Lucarelli, o cunoscută jurnalistă şi vedetă tv, a explodat pe reţelele de socializare, acuzând "tratamentul preferenţial acordat vipurilor"

Selvaggia Lucarelli a postat pe contul său de Facebook un mesj dur la adresa autorităţilor, la puţină vreme după ce Paulo Dybala şi prietena sa au anunţat că sunt pozitivi cu coronavirus.

"Cer explicaţii! De ce Dybala, prietena lui şi o altă persoană au fost testate, în timp ce în Lombardia sunt muribunzi pentru care nu există teste? Vreau să ştiu de ce există metode preferenţiale pentru vipuri, indiferent că sunt fotbalişti, copii de vedete sau politicieni. Sănătatea nu ar trebui să acorde privilegii şi mă scoate din minţi să ştiu că sute de persoane suferă şi nu primesc ce au nevoie.

Există vreo posibilitate de a face aceste teste la privat? Spuneţi-mi şi mie. Sau doar Dybala trebuie să ştie? Dacă Juventus l-a ajutat să facă testele la o clinică privată, să ştim şi noi care este aceea şi cât costă.

Încetaţi dracului cu această poveste! Trebuie să fie pentru toţi sau pentru nimeni!", a încheiat Lucarelli postarea.

Italia este cea mai afectată ţară din lume de Coronavirus. S-au înregistrat aproape 5000 de morţi, dintre care 793 în ultimele 24 de ore.

Afla mai multe despre: dybalaselvaggia lucarellocoronavirusteste 

viewscnt
Articole similare