Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Obsesie totală!". Galtier vrea un fotbalist de top din Europa. Postul se aglomerează la PSG

"Obsesie totală!". Galtier vrea un fotbalist de top din Europa. Postul se aglomerează la PSG

PSG

Comentarii

Christophe Galtier, antrenorul de la Paris-Saint Germain, are o "obsesie totală" pentru transferul unui fotbalist important din Europa. Sergej Milinkovic-Savic (27 de ani), mijlocaşul sârb de la Lazio, este marea dorinţă a lui Galtier pentru perioada de mercato.

Unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din Europa, Sergej Milinkovic-Savic, a devenit "obsesia totală" a celor de la PSG, antrenorul Christophe Galtier fiind cel care insistă pentru el. Asta deşi a primit mai mulţi jucători pentru postul de mijlocaş central.

"Obsesie totală!". Galtier vrea un fotbalist de top din Europa. Postul se aglomerează la PSG

PSG e gata să ofere nu mai puţin 80 de milioane de euro celor de la Lazio pentru transferul lui Milinkovic-Savic, ca să îi îndeplinească dorinţa devenită "obsesie totală" lui Christophe Galtier. Site-ul fichajes.net scrie despre dorinţa lui Galtier de a-l transfera pe Milinkovic-Savic.

Sursa citată e gata să ofere mai mult de 80 de milioane de euro pentru transferul lui Sergej Milinkovic-Savic.

Interesul lui Christophe Galtier pentru transferul lui Milinkovic-Savic e ciudat, având în vedere "aglomeraţia" de pe postul de mijlocaş central: Danielo Pereira, Warren Zaire-Emery, Fabian Ruiz, Marco Verratti, Vitinha, Carlos Soler, Renato Sanches şi Ayman Kari se află în lotul Parisului.

Sergej Milinkovic-Savic se află în lotul lui Lazio din 2015, când a fost transferat de la Genkt. De atunci, mijlocaşul sârb a strâns 303 meciuri, 60 de goluri şi 57 de pase de gol.

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Sergej Milinkovic-Savic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: milinkovic-savicpsgtransferoferta 

viewscnt
Articole similare