Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu a aruncat tricoul naţionalei după schimbare. Edi Iordănescu a reacţionat: ”Realizările lui nu au fost deosebite”

Octavian Popescu a aruncat tricoul naţionalei după schimbare. Edi Iordănescu a reacţionat: ”Realizările lui nu au fost deosebite”

Echipa națională

Comentarii

România mai are un singur meci de jucat în iunie, marţi, pe 14, cu Muntenegru, de la ora 21:45 pe stadionul Giuleşti.

Octavian Popescu a aruncat tricoul naţionalei după schimbare. Edi Iordănescu a reacţionat: ”Realizările lui nu au fost deosebite”

Titular în premieră la naţională, Tavi Popescu a fost schimbat în minutul 54, după o evoluţie ştearsă în România – Finlanda 1-0. S-a aşezat pe bancă bombănind, şi-a scos tricoul şi l-a aruncat în apropiere. 

Edi Iordănescu a fost întrebat la conferinţa de presă despre gestul tânărului jucător. 

”Realizările lui Tavi Popescu nu au fost deosebite, dar am apreciat că s-a implicat total, a alergat, a muncit, a înţeles că fotbalul mare înseamnă să poţi face efort, să te implici în toate momentele jocului. A simţit asta pe pielea lui. Am încercat să-l pregătim cât se poate de bine. Are îndrumarea şi mintea necesare pentru a putea trece peste aceste momente. 

Nu am văzut acel moment (n.r. - în care a aruncat tricoul), dar mi-am cules informaţii. A ieşit şi a dat mâna cu toată lumea de pe bancă, nu a fost un gest de supărare îndreptat către cineva, ci unul de tristeţe. Şi-a dorit foarte mult, dar din punct de vedere ofensiv lucrurile nu au ieşit aşa cum aştepta.

A fost dorinţă foarte mare, sunt sigur că învaţă din aceste momente. Îmi doresc să am jucători care să aibă reacţie atunci când lucrurile nu iese aşa cum şi-au dorit. Asta înseamnă că avem viaţă, avem perspectivă”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă premergătoare partidiei cu Muntenegru. 

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 9 goluri şi 4 assist-uri a reuşit Popescu în acest sezon în tricoul echipei FCSB

Sofascore i-a acordat lui Octavian Popescu cea mai mică notă dintre toţi titularii României cu Finlanda, 6.8.

MM Stoica îi pune la punct pe contestatarii lui Octavian Popescu! Adi Mutu, prima ”victimă”

Adrian Mutu nu s-a declarat impresionat de evoluţia lui Octavian Popescu din meciul României contra celor din Finlanda.

"Briliantul" crede că prestaţia fotbalistului de la FCSB a fost singurul lucru negativ de la partida contra balticilor. "Cred că singurul minus a fost evoluţia mai puţin convingătoare a lui Tavi Popescu", a spus Adrian Mutu, conform AS.

Declaraţia l-a scos din sărite pe MM Stoica, managerul general de la FCSB, care i-a dat replica lui Mutu. 

”Nu prea se întâlmplă, dar eu am să preiau ceva ce a spus Dumitru Dragomir şi cred că are dreptate. A spus, exact în stilul lui caracteristic, că <<ce vreţi voi să facă? Să îi pe toţi la mână, să-i dribleze, să piardă mingea că îl omorau ăştia>>. Exagerează, dar e stilul lui.

Sigur că a părut timorat, dar nu cred că era normal ca un jucător de 19 ani, mult mai tânăr decât ceilalţi care erau pe teren, să încerce să joace individual. Fiecare să se ocupe de curtea lui.

N-a avut o evoluţie... dar Mutu l-a pus la zid. E singurul minus. Acelaşi Mutu a spus că la vârsta lui dăduse 34 de goluri şi a plecat în Italia. La vârsta lui dăduse două goluri Mutu şi nu a plecat în Italia. A plecat după doi ani în Italia”, a răbufnit MM Stoica la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: edi iordănescuoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare