Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu a fascinat oamenii din fotbalul românesc după evoluţia din meciul cu CFR! ”De la Dumitrache şi de la Balaci n-am văzut jucător ca ăsta!”

Octavian Popescu a fascinat oamenii din fotbalul românesc după evoluţia din meciul cu CFR! ”De la Dumitrache şi de la Balaci n-am văzut jucător ca ăsta!”

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a marcat un gol incredibil în marele derby cu CFR.

FCSB a primit vizita formaţiei CFR Cluj în runda cu numărul 22 din Liga I. Mijlocaşul FCSB-ului a început anul în forţă şi a marcat un gol superb de la 20 de metri pe Arena Naţională. Fotbalistul a tras de la 20 de metri, lateral dreapta, iar mingea s-a dus direct în vinclu. Portarul CFR-ului a fost surprins şi nu a avut nicio şansă. 

Fostul şef de la LPF, Dumitru Dragomir, a fost fascinat de execuţia lui Octavian Popescu. De asemenea, ”oracolul din Bălceşti” a precizat că nu a mai văzut un asemenea fotbalist de la Dumitrache şi Balaci.

”De la Dumitrache şi de la Balaci n-am văzut jucător ca ăsta. Să lovească mingea aşa, să aibă moral de meci mare, ăştia sunt jucători rari. Dacă nu dădea Debeljuh ăsta, era omul meciului. E şi puţin gol de portar, dar formidabil a lovit mingea. Formidabil! Toate cele trei goluri au fost de portar, e un tânăr de viitor”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Pentru atacantul FCSB-ului a fost golul cu numărul 5 al sezonului în cele 18 partide de Liga 1. De asemenea, Octavian Popescu a mai reuşit şi două pase decisive.  

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-cfr-dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare